• Sveriges nyaste bingo
  • Chattvärdar, tävlingar & gemenskap
  • Säkert spelande & trygg betalning

Bingo.com har fått ett nytt minispel – Road Toad! Detta firas med mängder av spännande turneringar på den nya spelautomaten som du hittar i bingon. Totalt finns priser till ett sammanlagt värde av 80 000 kr i dessa turneringar.

Kampanjen pågår fram till och med den 19 maj och du hittar information om samtliga Road-Toad-turneringar på turneringssidan hos bingo.com. Där kan du också anmäla dig till de turneringar du vill vara med och tävla i och kolla in tävlingsvillkoren. Olika regler gäller nämligen i olika turneringar.

Turneringar med 35 000 kr i potten

I den turnering som pågår just nu är det högsta utjämnade vinst på ett enda snurr som gäller för att vinna och du måste satsa minst 4 kr per spinn för att ditt spel ska räknas. I potten ligger 35 000 kr och av dessa får vinnaren 10 000 kr. Pengarna betalas ut i kontanter och behöver inte omsättas.

Den sista avslutande turneringen i kampanjen startar den 13:e maj och pågår fram till och med den 19:e maj. De spelare som får högsta utjämnade vinst på 20 sammanhängande rundor på Road Toad får dela på prispotten på 35 000 kr. Även här får vinnaren 10 000 kr och det gäller att spela för minst 4 kr per spinn för att vara med och tävla.

Glöm inte anmäla dig till de turneringar du vill gå med i, annars kan du inte vinna.

Läs tävlingsreglerna hos bingo.com

Du hittar fullständiga regler och villkor för kampanjen hos bingo.com. Där kan du även ta del av andra intressanta kampanjer och erbjudanden som gäller i bingon och casinot. Har du inte ett konto kan du även läsa mer om deras välkomstbonus till nya spelare.

Maria Lundgren - Skribent

Maria Lundgren

Skribent
Maria är en engagerad och erfaren bingoskribent med en gedigen bakgrund inom bingobranschen. Tack vare arbete i bingohallar och egna spelupplevelser har hon en djupgående förståelse för spelets alla aspekter. Här på bingoonline delar hon med sig av sin kunskap och entusiasm i både artiklar, recensioner och nyheter.