• 100 kr
  • Bonusen måste omsättas 1x
  • Läs mer om Bingo.com
  • Kul bingo
  • Massor av casinospel
  • Smidig registrering

Under uppesittarkvällen bjuder Lotta Engberg tittarna på riktigt skön julstämning med tomte, nissar, rimstuga och toppartister.

Dan före dopparedan har Lotta Engberg samlat några av Sveriges mest uppskattade artister. En av dem är Måns Zelmerlöv, lundasonen som slog igenom i Idol 2005 och har två framgångsrika framträdanden i Melodifestivalen bakom sig. Vidare kommer Sanna Nielsen, Shirley Clamp och Sonja Aldén till studion. De har uppträtt tillsammans under namnet ”Sanna, Shirley, Sonja” sedan 2007, parallellt med sina solokarriärer och är just nu aktuella med julalbumet ”Vår jul”.

En annan gäst i programmet är ståupparen och sångaren Thomas Järvheden, känd bland annat från ”Raw comedy”. Trion ”Gentlemen” framför några underbara julklassiker, ett verkligt måste i en riktig uppesittarkväll.

Ett annat måste är rimstugan där Anders Eldeman, Linda Bengtzing och Thomas Järvheden hjälper tittare att rimma på årets julklappar.

I julköket kommer Carl ”Callekock” Almgren, som vunnit flera medaljer i både matlagnings-OS och matlagnings-VM, att tillreda den allra mest omtyckta julmaten.

Självklart är även Tomten i egen hög person på plats. Han och nissarna kommer att hjälpa Lotta under hela Uppesittaren.

Eftersom det lackar mot jul är Lottas luckor utbytta mot Lottas julklappar så för den som får bingo och ringer in till studion finns det chans på hela fem stycken färgfemmor! Dessutom gömmer det sig kontanter i massor!

Lena Hedberg från Aplared utanför Borås är finalspelare med chans att vinna tre miljoner kronor.

BingoLotto sänds på torsdag 23 december, kl. 19.30 i TV4.