• Sveriges nyaste bingo
  • Chattvärdar, tävlingar & gemenskap
  • Säkert spelande & trygg betalning
Viktig information! Observera att denna nyhet är skriven innan Sverige fick en ny spelreglering den 1 januari 2019. Informationen i nyheten kan därför vara daterad. Vi rekommenderar dig istället att besöka våra aktuella nyheter och kampanjer.

Jackpottarna hos Paf haglar just nu! Söndagen den 20 januari sattes världsrekordet i största jackpot online på spelautomaten Mega Fortune när en finsk spelare vann 155 miljoner hos Paf Casino. Fyra dagar innan betalade Paf även ut den största bingojackpot som spelbolaget någonsin har betalat ut. En spelare hade turen att ta hem två jackpots samtidigt på 47 dragna nummer. Jackpotten på €91 225 är den största som vunnits i Paf Bingo och den andra vinsten spelaren tog hem var på €4 893. Stort grattis till jackpot vinnarna!

Sara Isaksson - Skribent

Sara Isaksson

Bingo- & spelexpert
Sara är en erfaren skribent med över ett decenniums erfarenhet inom spelbranschen. Med fokus på bingo och andra spelrelaterade ämnen skriver hon artiklar, recensioner och nyheter där målsättningen är att ge läsarna de verktyg de behöver för att optimera sin spelupplevelse och fatta välgrundade beslut. Hon finner det särskilt spännande att följa spelbranschens utveckling och att upptäcka nya spel.