• 100% upp till 1000 kr
  • Bonusen måste omsättas 35x
  • Läs mer om Bingo.com
  • Kul bingo
  • Massor av casinospel
  • Smidig registrering
Viktig information! Observera att denna nyhet är skriven innan Sverige fick en ny spelreglering den 1 januari 2019. Informationen i nyheten kan därför vara daterad. Vi rekommenderar dig istället att besöka våra aktuella nyheter och kampanjer.

Betsson Bingos chattvärdar har frågesport med temat film varje lördag mellan 20 – 21. Är du en riktig filmälskare är det här ett perfekt sätt att förena bingointresset med filmintresset. Det är alltså ett quiz som kommer innehålla frågor om en massa filmer, skådespelare, filmmusik med mera. Samla så mycket pengar som möjligt där du får poäng för varje rätt svar. Den som kommer först till 10 rätta svar kommer vinna två biobiljetter till valfri film.

Tävlingen hålls i 90-bollars-rummet och du får instruktioner av chattvärden när du kommit in i rummet och innan tävlingen startar. Köp minst en bricka för att bli berättigad att deltaga.

Lycka till!

Läs mer om Betsson Bingo

Gå direkt till Betsson Bingo

Sara Isaksson - Skribent

Sara Isaksson

Bingo- & spelexpert
Sara är en erfaren skribent med över ett decenniums erfarenhet inom spelbranschen. Med fokus på bingo och andra spelrelaterade ämnen skriver hon artiklar, recensioner och nyheter där målsättningen är att ge läsarna de verktyg de behöver för att optimera sin spelupplevelse och fatta välgrundade beslut. Hon finner det särskilt spännande att följa spelbranschens utveckling och att upptäcka nya spel.