• 100% upp till 1000 kr
  • Bonusen måste omsättas 35x
  • Läs mer om Bingo.com
  • Kul bingo
  • Massor av casinospel
  • Smidig registrering
Viktig information! Observera att denna nyhet är skriven innan Sverige fick en ny spelreglering den 1 januari 2019. Informationen i nyheten kan därför vara daterad. Vi rekommenderar dig istället att besöka våra aktuella nyheter och kampanjer.

Sommaren är inte slut riktigt än och det är Paf Bingo säkra på! Därför ger de alla spelarna en chans till att vinna en grill från Blooma, så den lyckliga vinnaren kan njuta av sommaren in i det sista! Tävlingen gäller från den 7e till 10e augusti och det är superenkelt att vara med!

För att vara med ska du ange erbjudandekoden BINGOBBQ, innan du spelar i de utvalda rummen. Dessa är Fyndbingo, Catwalken, Mojo-rummet, Stjärnspäckat och Tinsel Town, som alla bjuder på riktigt trevlig bingo. För att dessutom ha chansen att vinna grillen ska du samla biljetter, vilket du gör genom att köpa och spela för brickor. För varje 100 kronor du köper brickor för, så får du en biljett till prisdragningen.

Dragningen sker fredagen den 11e augusti, så passa på att samla ihop så många lotter som möjligt tills dess! Mer information om dragningen, grillen och kampanjen, samt de utvalda bingorummen, hittar du hos Paf Bingo. Lycka till!

Till Paf Bingo ->

Sara Isaksson - Skribent

Sara Isaksson

Bingo- & spelexpert
Sara är en erfaren skribent med över ett decenniums erfarenhet inom spelbranschen. Med fokus på bingo och andra spelrelaterade ämnen skriver hon artiklar, recensioner och nyheter där målsättningen är att ge läsarna de verktyg de behöver för att optimera sin spelupplevelse och fatta välgrundade beslut. Hon finner det särskilt spännande att följa spelbranschens utveckling och att upptäcka nya spel.