• Sveriges nyaste bingo
  • Chattvärdar, tävlingar & gemenskap
  • Säkert spelande & trygg betalning

Nu kan du tävla om sensommarens stora nöjesresa! Bingo.com har nämligen startat upp kvaltävlingar till nästa Big City Bingo som arrangeras i London mellan den 8-11 augusti.

Så vinner du en resa

Under 10 veckor framöver kan du se fram emot veckoturneringar där du kan vinna en resa för två till Big City Bingo i London. Totalt kommer 15 vinnare att koras i veckoturneringarna och varje vinnare får ta med sig en vän på resan. Du kan även säkra en plats till Big City Bingo genom att vinna ett av dessa tre specialpriser:

– Bästa chattvän

– Bästa motivering

– Hederspris som delas ut till lojal eller hjälpsam medlem hos bingo.com

Den första tävlingsveckan är redan igång, sen följer nya turneringar varje vecka fram till och med den 9 juni.

Vill du vara med och tävla får du inte glömma att anmäla dig till var och en av de enskilda turneringarna. Detta gör du på turneringssidan där du även kan se vilka spel som ingår i veckans tävling och hur tävlingsupplägget ser ut. På turneringssidan finns också en leaderboard för dig som är nyfiken på ställningen.

Om resan 

Under Big City Bingo i London kommer vinnarna och medföljande vän att bjudas på fyrstjärnig hotellvistelse, bingo och massor av nöjen. Det kommer till exempel att bjudas på middag på St Katharine’s Docks och en festkväll på en partybåt på Themsen. 

Håll utkik efter fler tävlingar

Bingo.com arrangerar spelarresor för sina medlemmar med jämna mellanrum, så håll utkik efter fler tävlingar med spännande bingoresor i potten. De har även vanliga turneringar där du kan vinna kontanter om du föredrar det.