• 99 free spins
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Paf
  • Chattävlingar
  • Unika spel
  • Casino, betting & poker
Viktig information! Observera att denna nyhet är skriven innan Sverige fick en ny spelreglering den 1 januari 2019. Informationen i nyheten kan därför vara daterad. Vi rekommenderar dig istället att besöka våra aktuella nyheter och kampanjer.

För dig som inte redan är medlem hos Maria Bingo är det läge att skapa sig ett konto nu. För tillfället pågår en tävling där du som bingspelare har chansen att vinna en resa för två till Malta där du också får träffa Maria Bingos CM´s. Varför inte ta och förlänga sommaren lite med en resa till medelhavet där en massa sol och bad hägrar?

Tävlingen pågår genom hela augusti och det handlar alltså om att samla in poäng i utvalda bingoomgångar som du får information om genom att skapa ett konto hos bolaget. Alla spel spelas i bingorummet busenkelt där det alltså gäller att hela tiden ha ögonen på de chattspel som spelas. Det går att se vilka spel som är aktuella för poängjakten på Maria Bingos hemsida. Spelen går av stapeln under specifika tidpunkter så det gäller att vara alert och hänga med i vad som gäller.

Blir du medlem får du dessutom 50 kr att spela bingo för!

Lycka till!

Läs mer om Maria Bingo

Besök Maria Bingo direkt och bli medlem

Sara Isaksson - Skribent

Sara Isaksson

Bingo- & spelexpert
Sara är en erfaren skribent med över ett decenniums erfarenhet inom spelbranschen. Med fokus på bingo och andra spelrelaterade ämnen skriver hon artiklar, recensioner och nyheter där målsättningen är att ge läsarna de verktyg de behöver för att optimera sin spelupplevelse och fatta välgrundade beslut. Hon finner det särskilt spännande att följa spelbranschens utveckling och att upptäcka nya spel.