• 100% upp till 1000 kr
  • Bonusen måste omsättas 35x
  • Läs mer om Bingo.com
  • Kul bingo
  • Massor av casinospel
  • Smidig registrering
Viktig information! Observera att denna nyhet är skriven innan Sverige fick en ny spelreglering den 1 januari 2019. Informationen i nyheten kan därför vara daterad. Vi rekommenderar dig istället att besöka våra aktuella nyheter och kampanjer.

Nu har vinnarna av Dansdax-biljetterna utsetts på Maria Bingo, men det finns fortfarande biljetter kvar att vinna!

Det kommer att bli ett stort kalas nere i Göteborg då så många av MariaBingos glada bingoälskare åker ner för att dansa till tonerna av Arvingarna, Jessica Andersson, Streaplers med flera när Scandinavium exploderar av musik under Dansdaxhelgen!

Här finns alla lyckliga vinnare I Dansdax-tävlingen.

Förra årets stora succe med återföreningen av Magnus Carlsson och Barbados upprepas i år igen.

Dessutom bjudes det på ytterligare en kär återförening; nämligen Chips, med Kikki Danielsson, Elisabeth Andreasson och Lasse Holm. Chips vann Melodifestivalen 1982 med låten “Dag efter dag” och på Dansdax planerar de att spela hits från såväl solo- som gemensamma karriärer.

OBS! Det finns fortfarande övernattningsbiljetter kvar att vinna så skynda dig till Mara Bingo för att vara med och tävla. Och glöm inte att skriva vem du vill ta med dig.

Läs mer om tävlingens förutsättningar eller besök Dansdax sida på Maria Bingo.

Sara Isaksson - Skribent

Sara Isaksson

Bingo- & spelexpert
Sara är en erfaren skribent med över ett decenniums erfarenhet inom spelbranschen. Med fokus på bingo och andra spelrelaterade ämnen skriver hon artiklar, recensioner och nyheter där målsättningen är att ge läsarna de verktyg de behöver för att optimera sin spelupplevelse och fatta välgrundade beslut. Hon finner det särskilt spännande att följa spelbranschens utveckling och att upptäcka nya spel.