Blockerar insättning

Betalleverantören Zimpler har meddelat att de kommer avsluta sitt samarbete med europeiska spelbolag som tar emot svenska spelare trots att de saknar svensk spellicens. Beslutet ligger i linje med Zimplers arbete för att främja ansvarsfullt spel.

Genom att erbjuda snabba transaktioner har Zimpler blivit en populär betalmetod bland spelare runt om i världen.

Sedan den svenska spelmarknaden omreglerades 2019 har svenska spelare kunnat fortsätta spela hos spelbolag utan svensk licens bland annat tack vare betalningsleverantörer som Zimpler.

Spelinspektionen har uppmanat betalningsleverantörerna att sluta erbjuda sina tjänster till olicensierade spelbolag som tar emot svenska kunder. Detta för att öka kanaliseringen till de svenska spelbolagen. Flera betalningsföretag har redan brutit samarbetet med olicensierade spelbolag, nu följer även Zimpler deras exempel.

För att säkerställa att kunderna spelar på reglerade och pålitliga plattformar väljer Zimpler att bryta samarbetet med olicensierade spelbolag. Ett viktigt steg i Zimplers arbete för att skydda spelarnas intressen och säkerhet. Genom att endast samarbeta med licensierade operatörer kan Zimpler säkerställa att spelarna har tillgång till rättvist spel, ansvarsfullt spel och bra konsumentskydd.

Enligt pressmeddelandet från Zimpler ska samarbetet med de olicensierade spelbolagen vara avslutat senast under årets tredje kvartal.

Zimpler fortsätter samarbeta med sajter med svensk licens

Spelare hos bingosajter och andra spelbolag med svensk licens berörs inte av beslutet. Precis som tidigare kommer man kunna betala med Zimpler när man spelar hos svensklicensierade sajter.

Är du bingospelare och vill betala med Zimpler kan vi tipsa om två sajter: Lyckost och PlayOJO. I dagsläget erbjuder bägge insättningar till spelkontot med Zimpler. De tillhandahåller även andra betalningsalternativ för den som vill

  • 100 free spins
  • Inget omsättningskrav på vinster
  • Läs mer om Play OJO
  • Flera bingorum
  • Över 3000 casinospel
  • Ingen lägsta uttagsgräns
Maria Lundgren - Skribent

Maria Lundgren

Skribent
Maria är en engagerad och erfaren bingoskribent med en gedigen bakgrund inom bingobranschen. Tack vare arbete i bingohallar och egna spelupplevelser har hon en djupgående förståelse för spelets alla aspekter. Här på bingoonline delar hon med sig av sin kunskap och entusiasm i både artiklar, recensioner och nyheter.