• Sveriges nyaste bingo
  • Chattvärdar, tävlingar & gemenskap
  • Säkert spelande & trygg betalning
Viktig information! Observera att denna nyhet är skriven innan Sverige fick en ny spelreglering den 1 januari 2019. Informationen i nyheten kan därför vara daterad. Vi rekommenderar dig istället att besöka våra aktuella nyheter och kampanjer.

Betsson Bingo har redan gjort sig kända för alla sina varianter av bingospel som erbjuds. Nu släpps ytterligare tio spel till förmån för spelarna. Riktigt kul för oss som är intresserade av bingo på Internet. De nya spelen på sajten är Tivoli, Safari Bingo, Berg och dalbanan, Bingo Vegas, Tropisk Bingo, Tornado Bingo, Akvariet, Circus Bingo, Hollywood bingo och Bingo race så det är bara att välja och vraka!

Betsson Bingo använder sig av fyra olika bingorum där det totalt sätt finns 50 olika spel som spelas. Chansen att spela samma spel två gånger i rad är således mycket liten om du inte är en riktig storspelare och spelar extremt mycket varje dag. Det senaste bingorummet hos Betsson Bingo är ett rum som bara innehåller snabba bingospel. Turbobingospelen har alltså samlats på samma ställe och det nystartade Turbo-rummet är perfekt för spelare som vill ha högre tempo i sitt spel.

Det är bara att klicka sig vidare och sätta igång! Du kommer inte ångra dig.

Läs mer om Betsson Bingo

Sara Isaksson - Skribent

Sara Isaksson

Bingo- & spelexpert
Sara är en erfaren skribent med över ett decenniums erfarenhet inom spelbranschen. Med fokus på bingo och andra spelrelaterade ämnen skriver hon artiklar, recensioner och nyheter där målsättningen är att ge läsarna de verktyg de behöver för att optimera sin spelupplevelse och fatta välgrundade beslut. Hon finner det särskilt spännande att följa spelbranschens utveckling och att upptäcka nya spel.