• 99 free spins
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Paf
  • Chattävlingar
  • Unika spel
  • Casino, betting & poker

Pafs senaste Bingoweekend med Club Paf blev en lyckad tillställning med massor av bingo och spännande upplevelser. 140 gäster var på plats för att roa sig och tävla om priser till ett värde av €10 000 i tre olika bingovarianter:

– Human bingo – ja det är som det låter, bingo där deltagarna själva är med som nummer i spelet. Alla gäster fick varsitt nummer, och om ens nummer ropades upp fick man ställa sig på motsvarande nummer på en stor bingobricka. Alla deltagare som sen ingick i en vinnande rad vann sen ett kontantpris.

– Frukostbingo

– Partybingo – kontantpriser och åländska specialiteter låg i prispotten. Högsta priset som delades ut under Partybingon var ett kontantpris värt €1000.

Totalt delades det ut priser till ett värde av €10 000 under de tre bingospelen.

Guidad rundtur och lunch

Under helgen bodde gästerna på hotell Arkipelag i Mariehamn och bjöds med på en guidad visning på Åland. Det blev också ett besök på Kastelholms slott där kända Michael Björklund bjöd på lunch i restaurang Smakbyn.

För mer info om bingohelgen, kolla in hos Paf och läs mer.

Håll utkik hos Paf

Just nu finns ingen ny bingoweekend inplanerad för spelarna på den svenska marknaden. Håll gärna utkik hos Paf framöver och se om de kommer ut med någon ny kampanj eller tävling där du kan vinna en bingoresa till Åland.

Inte medlem?

Vill du också spela hos Paf? Kolla då in på deras sajt och öppna ett konto. Just nu kan du få free spins direkt vid registreringen. Så fort du har öppnat ett konto så får du snurra på deras lyckohjul där du kan vinna mellan 5-25 free spins. Gör du sen en insättning får du dessutom 100 kr i bonus.