• Sveriges nyaste bingo
  • Chattvärdar, tävlingar & gemenskap
  • Säkert spelande & trygg betalning
Viktig information! Observera att denna nyhet är skriven innan Sverige fick en ny spelreglering den 1 januari 2019. Informationen i nyheten kan därför vara daterad. Vi rekommenderar dig istället att besöka våra aktuella nyheter och kampanjer.

En äldre dam i England blev bannlyst ifrån sin lokala bingoförening efter att ha arrangerat en resa till en rivaliserande bingohall. Mecca bingo som äger över 100 bingohallar gick till och med så långt att man portade henne på livstid ifrån alla deras lokaler, för så kallat Antisocialt bingobeteende.

”När Mrs Clemsons olyckliga situation kom till vår vetskap kunde vi inget annat göra än att agera. Det kan tyckas drastiskt, men i det här fallet är deras lojala kund vår vinst och Mecca bingos förlust. Med all den bingokunskap som Mrs Rose har, kommer hon att vara en ovärderlig tillgång för Ladbrokes” säger Niklas Zintio, Bingo Affiliate Manager på Ladbrokes.

Som en del i sponsringen har Ladbrokes bingo nu gett Rose en splitter ny laptop, samt en upphottad Ladbrokes el-skoter. Utöver detta får hon dessutom pengar insatt på hennes bingokonto varje månad så att hon kan spela gratis. I utbyte kommer Mrs Rose som spelat bingo i över 50 år bidra med sin kunskap och agera som expert på nya kampanjer och spel.

Mrs Rose uttalade sig:  Jag kan inte förstå deras godhet – jag är helt överväldigad. Jag har bara inte fått en chans att spela mer, utan har ett nytt jobb vid 76 års ålder. Jag antar uttrycket stämmer, det finns inget ont som inte för något gott med sig. Jag kommer fortfarande kunna spela, samt att jag gläder mig till att kunna ge mig ut på min nya el-skoter för träffa mina vänner och sprida Ladbrokes bingo budskapet.

Sara Isaksson - Skribent

Sara Isaksson

Bingo- & spelexpert
Sara är en erfaren skribent med över ett decenniums erfarenhet inom spelbranschen. Med fokus på bingo och andra spelrelaterade ämnen skriver hon artiklar, recensioner och nyheter där målsättningen är att ge läsarna de verktyg de behöver för att optimera sin spelupplevelse och fatta välgrundade beslut. Hon finner det särskilt spännande att följa spelbranschens utveckling och att upptäcka nya spel.