• 100% upp till 1000 kr
  • Bonusen måste omsättas 35x
  • Läs mer om Bingo.com
  • Kul bingo
  • Massor av casinospel
  • Smidig registrering
Viktig information! Observera att denna nyhet är skriven innan Sverige fick en ny spelreglering den 1 januari 2019. Informationen i nyheten kan därför vara daterad. Vi rekommenderar dig istället att besöka våra aktuella nyheter och kampanjer.

Kommande helg är som vanligt fullspäckad med roliga event hos MammaMia Bingo. Här följer ett utdrag om vad som erbjuds till besökarna;

Fredag 27/8

 

Först ut är Pengachansen! Här kan du vinna kontanta priser vilket innebär att alla pengarna går att ta ut direkt till bankkontot. Spela mellan 18 – 00 och för att kunna deltaga måste du ha satt in pengar någon gång under dagen.

Lördag 28/8

Lördagen bjuder på det omåttligt populära chattspelet Marathon! Du anmäler dig på förhand till Mammamia Bingo via ett mail till support@mamamia.com där du berättar ditt användarnamn och dina två tal. Spelet spelas när som under hela dagen, förusatt att chattvärden finns i rummet. Målet är att dessa två tal skall dras inom loppet av 7 nummer så det är du själv som väljer när spelet skall börja. Lyckas du få dina två nummer som du valt i ditt mail till företaget inom de sju bollarna som kommer efter att du ropat har du chansen att vinna 100 kronor extra.

Söndag 29/8

På söndag spelar vi också Supertravet! Här kan du visa vad din häst pallar med och det görs i Club60 mellan 14 – 15 och 17 – 18. Det är bara att sko på hästen och hoppas!

Lycka till i helgen!

Läs mer om Mamamia Bingo

Gå direkt till Mamamia och börja spela

Sara Isaksson - Skribent

Sara Isaksson

Bingo- & spelexpert
Sara är en erfaren skribent med över ett decenniums erfarenhet inom spelbranschen. Med fokus på bingo och andra spelrelaterade ämnen skriver hon artiklar, recensioner och nyheter där målsättningen är att ge läsarna de verktyg de behöver för att optimera sin spelupplevelse och fatta välgrundade beslut. Hon finner det särskilt spännande att följa spelbranschens utveckling och att upptäcka nya spel.