• Sveriges nyaste bingo
  • Chattvärdar, tävlingar & gemenskap
  • Säkert spelande & trygg betalning

Kommande helg är som vanligt fullspäckad med roliga event hos MammaMia Bingo. Här följer ett utdrag om vad som erbjuds till besökarna;

Fredag 27/8

 

Först ut är Pengachansen! Här kan du vinna kontanta priser vilket innebär att alla pengarna går att ta ut direkt till bankkontot. Spela mellan 18 – 00 och för att kunna deltaga måste du ha satt in pengar någon gång under dagen.

Lördag 28/8

Lördagen bjuder på det omåttligt populära chattspelet Marathon! Du anmäler dig på förhand till Mammamia Bingo via ett mail till support@mamamia.com där du berättar ditt användarnamn och dina två tal. Spelet spelas när som under hela dagen, förusatt att chattvärden finns i rummet. Målet är att dessa två tal skall dras inom loppet av 7 nummer så det är du själv som väljer när spelet skall börja. Lyckas du få dina två nummer som du valt i ditt mail till företaget inom de sju bollarna som kommer efter att du ropat har du chansen att vinna 100 kronor extra.

Söndag 29/8

På söndag spelar vi också Supertravet! Här kan du visa vad din häst pallar med och det görs i Club60 mellan 14 – 15 och 17 – 18. Det är bara att sko på hästen och hoppas!

Lycka till i helgen!

Läs mer om Mamamia Bingo

Gå direkt till Mamamia och börja spela