• 200 bonusspinns på Fire Joker
  • Vinster måste omsättas 40x
  • Läs mer om JackpotJoy
  • Casino
  • Flera bingorum
  • Insättning med Swish
Erbjudandet gäller endast nya medlemmar som är 18+ och som gör en första insättning på minst 100 kr. Bonusspins gäller på Fire Joker och är värda 50 öre per spinn. Bonusspins måste hämtas inom 48 h och vinster från bonusspins har ett omsättningskrav på 40x inom 60 dagar.

Kommande helg är som vanligt fullspäckad med roliga event hos MammaMia Bingo. Här följer ett utdrag om vad som erbjuds till besökarna;

Fredag 27/8

 

Först ut är Pengachansen! Här kan du vinna kontanta priser vilket innebär att alla pengarna går att ta ut direkt till bankkontot. Spela mellan 18 – 00 och för att kunna deltaga måste du ha satt in pengar någon gång under dagen.

Lördag 28/8

Lördagen bjuder på det omåttligt populära chattspelet Marathon! Du anmäler dig på förhand till Mammamia Bingo via ett mail till support@mamamia.com där du berättar ditt användarnamn och dina två tal. Spelet spelas när som under hela dagen, förusatt att chattvärden finns i rummet. Målet är att dessa två tal skall dras inom loppet av 7 nummer så det är du själv som väljer när spelet skall börja. Lyckas du få dina två nummer som du valt i ditt mail till företaget inom de sju bollarna som kommer efter att du ropat har du chansen att vinna 100 kronor extra.

Söndag 29/8

På söndag spelar vi också Supertravet! Här kan du visa vad din häst pallar med och det görs i Club60 mellan 14 – 15 och 17 – 18. Det är bara att sko på hästen och hoppas!

Lycka till i helgen!

Läs mer om Mamamia Bingo

Gå direkt till Mamamia och börja spela