Bingokryssningar med nöje och spel – här är de!

Åk på bingokryssning med MariaAtt åka på en kryssning är ett skönt sätt att koppla av och att dessutom få chans till att spela bingo samtidigt gör det extra kul. En bingokryssning ger dig chans att vinna pengar samtidigt som du träffar vänner och kan njuta av annan underhållning ombord.

Så åker du på en kryssning

En del sajter online anordnar resor som spelare kan vinna eller köpa biljetter till. En vanlig variant är då en bingoryssning, som ofta går av stapeln i Östersjön. Bland annat brukar det åländska spelbolaget Paf anordna bingokryssningar med M/S Birka med chans att vinna 50 000 kronor. Kryssningen går mellan Åland och Stockholm och innehåller en övernattning ombord.

Ofta kan du via Paf vinna ett kryssningspaket, som tillåter ett kort avbrott från vardagen helt gratis då även middag brukar ingå. Även bingo.com och Maria har emellanåt arrangerat kryssningar för sina medlemmar.

Brickor köpes ombord och bingovärdarna brukar vara mycket underhållande. Ibland kan det vara en del kända profiler som dyker upp som utropare.

Fler kryssningsbolag

Andra kryssningsbolag som erbjuder temaresor är exempelvis Tallink Silja och Viking Line. Med dessa linjer har du chans att besöka ställen som Åland, Helsingfors och Tallinn. Viking Lines Rosella har speciella bingoavgångar, där pengar, kryssningar och andra saker står på spel. I den stora finalen har du chans att vinna 40 000 kr och den äger rum 15/12 2015.

Andra aktiviteter ombord

Förutom spel finns ju en hel del andra aktiviteter på färjan. Till exempel går det att handla i Tax Free och gå på spa. Åker man hela familjen brukar det finnas gott om aktiviteter även för barnen till exempel bollhav. Och när kvällen börjar drar ihop sig blir det dans, disco och uppträden.

Kryssningar i Karibien

Nu tog vi bara några exempel på kryssningar och varför det kan vara värt att åka en sådan. Naturligtvis anordnas bingo även på mer internationella kryssningar och återigen nämner vi Paf som ett exempel, då man för en tid sedan anordnade tävlingen Bingo Ohoj, där en karibienkryssning stod på spel. Naturligtvis med spel ombord. Med en sådan kryssning får du inte bara nöjet att träffa nya vänner utan att se en helt annan del av världen.

Även andra har haft tävlingar där du kan få chans att spela bingo på exotiska resmål som exempelvis Karibien. Vi håller ständigt utkik efter tävlingar och hittar vi något spännande rapporterar vi om det i våra nyheter, så bokmärk gärna sidan så slipper du leta själv.

Lycka till!