• 99 free spins
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Paf
  • Chattävlingar
  • Unika spel
  • Casino, betting & poker
Viktig information! Observera att denna nyhet är skriven innan Sverige fick en ny spelreglering den 1 januari 2019. Informationen i nyheten kan därför vara daterad. Vi rekommenderar dig istället att besöka våra aktuella nyheter och kampanjer.

Bingon har äntligen lanserat sina sidospel som gör det möjligt för alla spelare att samtidigt som de spelar bingo kunna spela andra roliga och intressanta spel medan man väntar på att bollarna skall dras. Ett perfekt tidsfördriv samtidigt som minspelen är väldigt roliga!

Bingon har också en hel del slots och nu kan man presentera två helt nya slots, Dragon Kings och Lucky Charm. Snurra i stort eller litet format och hoppas på att jackpotten slår till vid just ditt tillfälle.

Om du inte är kund hos Bingon.com sen tidigare kan det vara ett bra läge att sätta in pengar nu i helgen. Alla spelare som sätter in 200 kronor eller mer är automatiskt med och tävlar om ett presentkort på Kicks, värt 750 kronor så passa på!

Lycka till i sommarvärmen!

Läs mer om Bingon.com

Sara Isaksson - Skribent

Sara Isaksson

Bingo- & spelexpert
Sara är en erfaren skribent med över ett decenniums erfarenhet inom spelbranschen. Med fokus på bingo och andra spelrelaterade ämnen skriver hon artiklar, recensioner och nyheter där målsättningen är att ge läsarna de verktyg de behöver för att optimera sin spelupplevelse och fatta välgrundade beslut. Hon finner det särskilt spännande att följa spelbranschens utveckling och att upptäcka nya spel.