• Sveriges nyaste bingo
  • Chattvärdar, tävlingar & gemenskap
  • Säkert spelande & trygg betalning
Viktig information! Observera att denna nyhet är skriven innan Sverige fick en ny spelreglering den 1 januari 2019. Informationen i nyheten kan därför vara daterad. Vi rekommenderar dig istället att besöka våra aktuella nyheter och kampanjer.

På Bingon.com händer det mycket just nu. Företaget har precis lanserat sin helt nya programvara och uppgraderat alla bingokonton till version 1.10. Allting går numera bra mycket fortare och du kommer se flera nya delar i bingorummet när du loggar in.

Under veckan som kommer här kommer en helt ny kategori av spel lanseras som fått namnet “Gratispel”. Här kan du spela gratisbingo men ändå ha chansen att finna fina priser. Samtidigt har Bingon.com också lanserat Variant Bingo på sin spelplattform. En bingoform som varit väldigt saknad av användarna. Även ett nytt VIP-program har startats som ger spelarna möjligheter att få ut det mesta av sitt medlemskap.

Missa inte heller VM-specialen på Bingon.com nu när fotbolls-VM strax skall inledas. Det kommer bli riktigt kul!

Läs mer om Bingon

Besök Bingon direkt och börja spela

Sara Isaksson - Skribent

Sara Isaksson

Bingo- & spelexpert
Sara är en erfaren skribent med över ett decenniums erfarenhet inom spelbranschen. Med fokus på bingo och andra spelrelaterade ämnen skriver hon artiklar, recensioner och nyheter där målsättningen är att ge läsarna de verktyg de behöver för att optimera sin spelupplevelse och fatta välgrundade beslut. Hon finner det särskilt spännande att följa spelbranschens utveckling och att upptäcka nya spel.