• Sveriges nyaste bingo
  • Chattvärdar, tävlingar & gemenskap
  • Säkert spelande & trygg betalning
Bingobollar och texten veckans tävlingar.

Tycker du det är roligt med sidotävlingar i bingon? Då ska du kolla in Miljonlotteriet som bjuder in till chattävlingar i bingon varje dag hela veckan. Har du turen att vinna kan du kamma hem allt från spelpengar till kaffe.

Hos Miljonlotteriet finns inte bara spännande bingospel att ta del av. De har även kul chattävlingar som gör spelandet ännu roligare och än mer spännande. Den här veckan finns nya bingotävlingar att ta del av varje dag. Kolla in schemat här nedan för att se hur och när du tävlar:

Schema

  • Mån – fre kl 10-12: Gissa vilket språk chattvärden söker och maila in rätt svar så är du med och tävlar om en varuvinst värd 200 kr. Det gäller dock att vara snabb då de vinnande mailen blir de som kommer in på plats 1, 2 och 6.
  • Mån – fre kl 13-15: Mellan dessa tider kan det dyka upp fikabingo. De som först listar ut svaret på chattvärdens fråga vinner ett paket kaffe.
  • Mån – fre kl 18-20: På vardagskvällarna kan det bli en riktigt spännande tävling i bingon. Om jackpotten i rummet stjärnskottet faller ut så kommer en chattävling anordnas. Då gäller det att dels klura ut svaret på en chattfråga, dels välja ut tre nummer. Den som först klurar ut svaret och får sina tre nummer dragna i bingoomgången vinner.
  • Lör – sön kl 10-12: Under förmiddagen i helgen anordnas chattävlingar som passar alla kaffeälskare och kaffekonnässörer. Chattvärden kommer ställa en kaffefråga och de som är snabbast med att svara rätt i chatten vinner Miljonlotteriets kaffe.
  • Lör – sön kl 18-20: På lördag och söndag kväll gäller det att gnugga geniknölarna. Chattvärden kommer dela ut ledtrådar som leder till ett antal olika årtal. När du kommit på årtalen ska du addera dem och maila in summan till Miljonlotteriet. De vars mail kommer in på plats 1, 3 och 5 vinner 50 kr i spelpengar.

Du hittar all information om hur tävlingarna går till på Miljonlotteriets webbsida. Där kan du också läsa regler och villkor för tävlingarna. Tänk på att det finns en gräns för hur många tävlingar du kan vinna per tävlingspass och vecka.

  • Sveriges nyaste bingo
  • Chattvärdar, tävlingar & gemenskap
  • Säkert spelande & trygg betalning
Sara Isaksson - Skribent

Sara Isaksson

Bingo- & spelexpert
Sara är en erfaren skribent med över ett decenniums erfarenhet inom spelbranschen. Med fokus på bingo och andra spelrelaterade ämnen skriver hon artiklar, recensioner och nyheter där målsättningen är att ge läsarna de verktyg de behöver för att optimera sin spelupplevelse och fatta välgrundade beslut. Hon finner det särskilt spännande att följa spelbranschens utveckling och att upptäcka nya spel.