Svensk spellicens
Variantbingo, klassisk bingo och mönsterbingo
Bingojackpottar
Chattävlingar
Skraplotter
Smidig och snabb registrering
Överskottet går till IOGT-NTO
Telefon och mail
Logga Miljonlotteriet bingo recension
  • Sveriges nyaste bingo
  • Chattvärdar, tävlingar & gemenskap
  • Säkert spelande & trygg betalning

Gillar du bingo? Roas du av spännande chattävlingar? Vill du spela hos ett spelbolag som stöttar ett gott ändamål? Bingo! Då har vi bingosajten för dig. Hos Miljonlotteriet finns massor av bingospel, kul chattävlingar och spel när det passar dig. För att göra det hela ännu bättre så går allt överskott till nykterhetsorganisationen IOGT-NTO som verkar för ett nyktrare samhälle och med att mildra de skadeverkningar som alkohol och droger orsakar.

Har Miljonlotteriet bonus?

Ja, för att du som spelare ska känna dig varmt välkommen så bjuder Miljonlotteriet på en välkomstgåva till nya medlemmar. Innehållet i välkomstgåvan kan variera eftersom välkomsterbjudandet då och då uppdateras. Här nedan kan du se vad de har att erbjuda dig som ny medlem just nu. Tänk dock på att som alltid när det gäller erbjudanden så är det viktigt att läsa igenom reglerna och villkoren innan man tackar ja.

Bild på bingobollar och paket med Miljonlotteriet välkomstgåva

Just nu: 100 kr i välkomstgåva

Just nu får du som ny medlem hos Miljonlotteriet 100 kr i välkomstgåva när du skapar ett konto på deras sajt. Spelpengarna gäller på alla spel hos Miljonlotteriet och du bestämmer själv om du vill spendera dem på bingobrickor, skraplotter eller varför välja när du kan spela på bägge delarna?

Detta erbjudande gäller endast för nya spelare som är 18+. För att få del av erbjudandet ska du registrera dig. Bonuspengarna är låsta och går inte att plocka ut, men allt du vinner för de 100 kronorna går fint att ta ut direkt.

Läs fullständiga regler och villkor hos Miljonlotteriet innan du tackar ja till erbjudandet. Spela ansvarsfullt

Miljonlotteriet har svensk licens

Miljonlotteriet har svensk spellicens utfärdad av Spelinspektionen. Detta ger dig som spelare en extra trygghet då spelbolag med svensk licens enligt lag måste värna om sina spelare och motverka spelproblematik. Dessutom kan du vända dig till svenska myndigheter om det skulle uppstå en tvist mellan dig och spelbolaget. Som grädde på moset så är vinsterna även skattefria när du spelar hos en aktör med svensk licens.

Så registrerar du dig

Vill du prova på Miljonlotteriet bingo? Då är det bara att registrera dig och sätta in pengar och börja spela. Krångligare än så är det inte.

Registreringen går snabbt. Du behöver bara knappa in ditt personnummer och e-postadress samt godkänna villkoren. Avslutningsvis verifierar du registreringen och din identitet med din bankidentifikation.

För att kunna spela behöver du också sätta in pengar på spelkontot. Detta gör du via din spelplånbok när du loggat in. Första gången du gör en insättning måste du sätta en spelbudget som begränsar hur mycket du kan spela för per dag, vecka och månad. Detta för att värna om dig som spelare så att du inte rycks med och råkar spela för mer än planerat. Du kan när som helst justera din budget, men en höjning kommer inte att slå igenom direkt utan sker med en viss fördröjning. En sänkning av spelgränsen går däremot igenom på en gång.

Fakta om Miljonlotteriet

Miljonlotteriet ägs av IOGT-NTO och förutom bingo så erbjuder de som vi redan avslöjat också skraplotter. Så klingar namnet Miljonlotteriet bekant så beror det kanske på att du stött på någon av deras skraplotter tidigare. Men mer om lotterna senare, först blir det fullt fokus på deras bingo som är något alldeles extra.

Logga Miljonlotteriet bingo

Miljonlotteriet bingo

Miljonlotteriet har en av de nyaste bingoavdelningarna på marknaden och i vårt tycke även en av de hetaste. Med ett brett utbud av olika bingospel och mycket action i chatten i form av chattävlingar är Miljonlotteriets bingo högintressant. Dessutom har de progressiva jackpottar i alla bingospel!

Bingospel som erbjuds

Hos Miljonlotteriet hittar du ett brett utbud av olika bingospel. På deras sajt kan du spela både variantbingo, mönsterbingo och klassisk bingo. Brickor finns i flera olika prisklasser så att alla ska kunna hitta ett spel som passar. I Miljonlotteriets bingoschema kan du se när de olika spelen erbjuds.

Här nedan ser du ett urval av olika bingospel som erbjuds hos Miljonlotteriet just nu. De ser hela tiden över sitt utbud för att hålla det aktuellt så chansen finns att andra intressanta spel kan dyka upp i bingon framöver. Ibland dyker det också upp tillfälliga spel som endast erbjuds under en begränsad tidsperiod.

Stjärnjacken

Variantbingo med fem dragningar och 75 bollar. Jackpotten startar på 20 000 kr och delas ut om någon får bingo inom 51 bollar. Brickpris 15 kr

Zoobaloo

Variantbingo med fem dragningar och 75 bollar. Startnivån för jackpotten är 5000 kr och jackpotten delas ut om någon får full bricka inom 56 bollar. Brickpris 10 kr. 

Tvåkronan

Klassiskt bingo med 75 bollar där den som först får en rad lodrätt, diagonalt eller vågrätt vinner. Jackpotten startar på 3000 kr och delas ut till den som får en rad inom 8 bollar. Brickpris 2 kr. 

Tornadobingo

Mönsterbingo med 75 bollar. Den som först får en ram på brickan vinner. Det finns alltid minst 5000 kr i jackpott i spelet. Jackpotten faller ut om någon får bingo inom 42 bollar. Halva jackpotten betalas ut till vinnaren, resten av jackpotten fördelas mellan övriga deltagare i spelet. Brickpris 3 kr. 

Femkronan

Variantbingo med fem dragningar och 75 bollar. Jackpotten startar på 5 kr och delas ut till den som får full bricka inom 55 bollar. Brickorna kostar 5 kr. 

Stjärnskottet

Variantbingo med fem dragningar och 75 bollar. I detta rum startar jackpotten på 200 kr och delas ut till den som får bingo inom 60 bollar. Detta är alltså rummet för dig som gillar när jackpottar delas ut ofta. Varje bricka kostar 9 kr. 

Bingojackpottar

I samtliga bingospel finns som sagt också jackpottar. Dessa är progressiva och ökar hela tiden i värde tills de delas ut. Detta beror på att för varje bricka som säljs så går en andel till att bygga upp jackpottsumman. Hur stor andel av brickpriset som går till jackpotten varierar mellan de olika bingospelen.

Bingolobbyn

Vi gillar lobbyn i Miljonlotteriets bingo. Det är enkelt att hitta och att se vad brickorna kostar i de olika spelen. Extra stort plus ger vi för att det finns en liten info-knapp på varje spel. Klicka på knappen så får du upp den viktigaste infon om spelet.

I lobbyn kan man också enkelt se hur höga jackpottarna är i de olika bingospelen. Dessutom finns en inforuta i lobbyn som visar när nästa bingoomgång startar och vilket spel som gäller. I rutan finns en direktknapp så att man snabbt och smidigt kan klicka sig vidare till spelet.

Chattävlingar

Hos Miljonlotteriet satsar man också stort på bingochatten. Ibland anordnar de till exempel spännande och roliga chattävlingar där alla som är med i en spelomgång kan delta. Har man turen att vinna belönas man med ett fint pris.

I chattschemat hos Miljonlotteriet kan du se all information om när chattävlingarna arrangeras och vilken typ av tävling det blir. Känner du inte till tävlingsreglerna så kan du hitta information om hur de olika chattävlingarna går till på Miljonlotteriets webbsida.

Skraplotten Miljonlotten

Skraplotter

Som vi nämnde tidigare så erbjuder Miljonlotteriet också skraplotter. I skrivande stund har de tre olika lotter att välja mellan:

  • Miljonlotten – Lott där du kan vinna upp till 10 miljoner kronor. Dessutom kommer du med i Miljonlotteriets jackpottdragning som görs fyra gånger om året. Du kan även registrera din lott till andra chansen där du kan vinna ett presentkort värt 10 000 kr. Pris 50 kr.
  • Resan – Denna lott har en högvinst på 10 miljoner kronor. När du köper en lott får du samtidigt 10 andelar till Miljonlotteriets jackpottdragning som görs fyra gånger om året. Lotten kan även registreras i andra chansen där presentkort lottas ut. Pris 50 kr.
  • Jippi – Lott där du kan vinna upp till 2 miljoner kronor. Pris 20 kr.

Support

Om du behöver hjälp eller undrar något så står Miljonlotteriets support redo att hjälpa till via mail eller telefon. Tyvärr är öppettiderna begränsade, men när supporten inte har öppet kan du ta hjälp av deras FAQ-avdelning där du själv kan hitta svar på vanliga problem och frågor.

FAQ

Har Miljonlotteriet bingo?

Kan jag få bonus hos Miljonlotteriet?

Finns det skraplotter hos Miljonlotteriet?

Har Miljonlotteriet svensk licens?

Maria Lundgren - Skribent

Maria Lundgren

Skribent
Maria är en engagerad och erfaren bingoskribent med en gedigen bakgrund inom bingobranschen. Tack vare arbete i bingohallar och egna spelupplevelser har hon en djupgående förståelse för spelets alla aspekter. Här på bingoonline delar hon med sig av sin kunskap och entusiasm i både artiklar, recensioner och nyheter.