• Sveriges nyaste bingo
  • Chattvärdar, tävlingar & gemenskap
  • Säkert spelande & trygg betalning
Bonuserbjudande från Miljonlotteriet. I bilden står det: "Black Week Deal. Vi dubblar din insättning". I en pratbubbla står det "Sätt in 100 kr få 100 kr".

Det har väl knappast undgått någon att det är Black Week. Årets stora fyndfest är igång med massor av bra erbjudanden på allt från kläder och elektronik till resor och upplevelser. Men det är inte bara i butikerna som du kan spara pengar och fynda. Miljonlotteriet har också laddat upp med spännande kampanjer för alla som älskar bingo och lotter. Under Black Week kan du ta del av både bonusar och roliga tävlingar i bingon.

Japp, du läste rätt. Hos Miljonlotteriet finns både bonuserbjudanden och roliga bingotävlingar under Black Week. Fram till och med den 26 november kan du få bonus på dina insättningar.

Så får du bonus

För att ta del av bonusen behöver du sätta in minst 100 kr på spelkontot och omsätta din insättning på spel. När du uppfyllt detta krediteras en bonus på 100 kr som du kan använda i bingon eller i lotteriavdelningen. Bonuspengarna går inte att ta ut, däremot kan du ta ut eventuella vinster som du vinner när du spelar med bonusen.

Det bästa av allt är att du kan ta del av bonuserbjudandet om och om igen. Under Black Week kan du hämta bonusen upp till 14 gånger om du vill. Men tänk på att du bara kan ha en bonus i taget. Så det går inte att hämta en ny bonus innan du uppfyllt villkoren för den förra.

Tävlingar i bingochatten under Black Week

Miljonlotteriet bjuder även på spännande chattävlingar i bingon under Black Week. Varje dag kommer de bjuda på tre tävlingar i chatten där du kan vara med och tävla om fina priser.

  • Tävling 1: kan dyka upp mellan klockan 09-11 i chattrum 1
  • Tävling 2: kan dyka upp mellan klockan 16-17.30 i chattrum 1
  • Tävling 3: kan dyka upp mellan klockan 18-21.30 i chattrum 1

På Miljonlotteriets sida hittar du schemat för chattävlingarna samt instruktioner för hur tävlingarna går till. Där kan du också läs mer om vad du kan vara med och tävla om för priser.

  • Sveriges nyaste bingo
  • Chattvärdar, tävlingar & gemenskap
  • Säkert spelande & trygg betalning
Maria Lundgren - Skribent

Maria Lundgren

Skribent
Maria är en engagerad och erfaren bingoskribent med en gedigen bakgrund inom bingobranschen. Tack vare arbete i bingohallar och egna spelupplevelser har hon en djupgående förståelse för spelets alla aspekter. Här på bingoonline delar hon med sig av sin kunskap och entusiasm i både artiklar, recensioner och nyheter.