• 100% upp till 1000 kr
  • Bonusen måste omsättas 35x
  • Läs mer om Bingo.com
  • Kul bingo
  • Massor av casinospel
  • Smidig registrering
Viktig information! Observera att denna nyhet är skriven innan Sverige fick en ny spelreglering den 1 januari 2019. Informationen i nyheten kan därför vara daterad. Vi rekommenderar dig istället att besöka våra aktuella nyheter och kampanjer.

Caliber Bingo är ett av våra senaste tillskott här på Bingo Online. Nyligen har de lanserat en rejäl mängd olika sidospel som kan spelas samtidigt som man spelar på sina bingobrickor. Spelen som du hittar varierar extremt och här går att hitta någonting för alla, även den kräsne.

Bland annat kan du köpa skraplotter och vinna pengar på. Välj mellan Chocobox och Pet shop för att få skrapa lite lotter medans bingobollarna trillar ner. Givetvis finns också en uppsjö av spelautomater med bland annat välkända titlar som Fish Tank, Lucky Luxor och Sugar Rush. Dessutom är Video Poker pågång in. Tänk att kunna lira poker och bingo samtidigt? Även spelen Sugar Rush och Super Seven finns att spela för de som tycker de är roligare!

Spela bingo och sidospel samtidigt!

Läs mer om Caliber Bingo

Sara Isaksson - Skribent

Sara Isaksson

Bingo- & spelexpert
Sara är en erfaren skribent med över ett decenniums erfarenhet inom spelbranschen. Med fokus på bingo och andra spelrelaterade ämnen skriver hon artiklar, recensioner och nyheter där målsättningen är att ge läsarna de verktyg de behöver för att optimera sin spelupplevelse och fatta välgrundade beslut. Hon finner det särskilt spännande att följa spelbranschens utveckling och att upptäcka nya spel.