• Sveriges nyaste bingo
  • Chattvärdar, tävlingar & gemenskap
  • Säkert spelande & trygg betalning

Sugen på att variera ditt bingo spel lite? Då kanske det är intressant med Maria Bingos fina erbjudande, om att få skraplotter på köpet när du spelar bingo. Fram till den 31a oktober har du nämligen chans att få skraplotter när du spelar som vanligt på bingon. Spela i Bliss, Thrill, Dare, Rush eller Delight och få lotter för dina pengar. 50 kronor ger dig den första lotten, 150 kr satsade ger dig din andra lott och satsar du 300 kr får du din tredje lott att använda.

Du kan få upp till tre skraplotter varje dag, och var tredje lott har med sig en möjlighet att du vinner hela 150 000 kronor. Den första lotten har en möjlig vinst på 10 000 kronor, den andra på 25 000 kronor. Du kan också vinna andra roliga saker som värdekuponger på bingo, cash spins på slots och andra kontantvinster. Kanske får du inget av detta, men då får du en andra chansen-lott!

Kika in på Maria Bingo så får du också se alla de härliga vinsterna, och vad det är som gäller med regler och villkor. Med denna kampanj får du kanske ännu större vinster än vanligt!

Till Maria Bingo ->