• Sveriges nyaste bingo
  • Chattvärdar, tävlingar & gemenskap
  • Säkert spelande & trygg betalning
Viktig information! Observera att denna nyhet är skriven innan Sverige fick en ny spelreglering den 1 januari 2019. Informationen i nyheten kan därför vara daterad. Vi rekommenderar dig istället att besöka våra aktuella nyheter och kampanjer.

Nya kända ansikten hos Paf Bingo! Nu kan du chatta med en hel del härliga kändisar i chattrummen när du spelar på utvalda rum hos Paf Bingo. Det är i bingorummet Bingo With Friends som de kända värdarna kommer befinna sig vissa tider.

Bland annat kommer du kunna chatta med Lasse Holm, prata lite med kocken Micke Björklund och samtala med ingen mindre än Stig-Helmer Olsson! Det kan bli riktigt roliga konversationer och vi det mycket fram emot att få samtala lite med de olika kändisarna! Tänk att få diskutera mat och gourmet med Micke Björklund samtidigt som man plötligt ropar ut Bingo!

Kika in på Paf Bingo för att kunna läsa mer om de olika gästerna. Där hittar du också när värdarna är inne i chatten och vem det är som är inne. Se till att hälsa från oss!

Till Paf Bingo ->

Sara Isaksson - Skribent

Sara Isaksson

Bingo- & spelexpert
Sara är en erfaren skribent med över ett decenniums erfarenhet inom spelbranschen. Med fokus på bingo och andra spelrelaterade ämnen skriver hon artiklar, recensioner och nyheter där målsättningen är att ge läsarna de verktyg de behöver för att optimera sin spelupplevelse och fatta välgrundade beslut. Hon finner det särskilt spännande att följa spelbranschens utveckling och att upptäcka nya spel.