• Sveriges nyaste bingo
  • Chattvärdar, tävlingar & gemenskap
  • Säkert spelande & trygg betalning
Viktig information! Observera att denna nyhet är skriven innan Sverige fick en ny spelreglering den 1 januari 2019. Informationen i nyheten kan därför vara daterad. Vi rekommenderar dig istället att besöka våra aktuella nyheter och kampanjer.

Kolla in Bingo.com! Under hela januari bjuder de på nya erbjudanden varje dag till sina bingospelare. Just i dag får du till exempel cash back i form av bonuskuponger värda 50 kr styck för varje 150 kr du spelar för. Du kan som mest tjäna in 250 kr i cash back under dagen.

Tycker du kampanjen låter intressant är det alltså bingo.com du ska spana in. Har du inte redan ett konto hos dem så får du både en insättningsbonus och free spins på första insättningen plus tillgång till nybörjarrummet där du kan spela gratis i sju dagar.

Läs mer om alla kampanjer hos bingo.com >

Bingo.com är en populär sajt bland spelare, vill du veta mer om bolaget kan du läsa mer i vår recension av bingo.com där vi berättar om alltifrån kampanjer till support och spelutbud. 

Sara Isaksson - Skribent

Sara Isaksson

Bingo- & spelexpert
Sara är en erfaren skribent med över ett decenniums erfarenhet inom spelbranschen. Med fokus på bingo och andra spelrelaterade ämnen skriver hon artiklar, recensioner och nyheter där målsättningen är att ge läsarna de verktyg de behöver för att optimera sin spelupplevelse och fatta välgrundade beslut. Hon finner det särskilt spännande att följa spelbranschens utveckling och att upptäcka nya spel.