• Sveriges nyaste bingo
  • Chattvärdar, tävlingar & gemenskap
  • Säkert spelande & trygg betalning
Viktig information! Observera att denna nyhet är skriven innan Sverige fick en ny spelreglering den 1 januari 2019. Informationen i nyheten kan därför vara daterad. Vi rekommenderar dig istället att besöka våra aktuella nyheter och kampanjer.

Det är vinter hos Unibet Bingo och detta innebär att de precis öppnat sitt vinter-bingorum! Nu kan du få tillgång till det exklusiva bingorummet Game On, bara genom att spela lite på några av minispelen. I bingorummet kan du få spel som BOGOF, Roll On och 1 to go, och alla brickor kostar bara 1,50 kronor! Rummet är dock bara öppet under november, och därför gäller det att du verkligen passar på om du vill besöka det.

För att få tillgång till rummet ska du spela för 300 kronor eller mer på minispelen. Unibet Bingo har dessutom fått in ett helt nytt minispel som heter PinWin, som du kan testa. Samtidigt kan du för varje omgång komma lite närmre det exklusiva rummet! Det har öppen kl 14-15, 17-18 och 20-21 varje kväll till den 30e november. Kika in på Unibet bingo så får du reda på mer!

Till Unibet Bingo ->

Sara Isaksson - Skribent

Sara Isaksson

Bingo- & spelexpert
Sara är en erfaren skribent med över ett decenniums erfarenhet inom spelbranschen. Med fokus på bingo och andra spelrelaterade ämnen skriver hon artiklar, recensioner och nyheter där målsättningen är att ge läsarna de verktyg de behöver för att optimera sin spelupplevelse och fatta välgrundade beslut. Hon finner det särskilt spännande att följa spelbranschens utveckling och att upptäcka nya spel.