• Sveriges nyaste bingo
  • Chattvärdar, tävlingar & gemenskap
  • Säkert spelande & trygg betalning
Logga för miljonjackpott hos Miljonlotteriet. Runt loggan står Extra vinstchans.

Nu tjänar du in andelar till Miljonjackpotten när du spelar bingo och köper skraplotter hos Miljonlotteriet. Du får en andel till dragningen för varje krona du spelar för.

Miljonlotteriet har startat upp en ny jackpott som de kallar för Miljonjackpott. Hur stor jackpotten är beror dock på hur mycket det spelas hos Miljonlotteriet. Jackpotten ökar nämligen i storlek ju mer det spelas för. Just nu ligger till exempel runt 149 000 kronor i potten som hela tiden växer fram tills dess att det är dags för utlottning. Vem vet hur hög den hinner bli tills det är dags för dragning? Kanske finns en hel miljon i potten?

Är du nyfiken på hur hög Miljonjackpotten är kan du se det aktuella jackpottbeloppet högst upp på Miljonlotteriets webbsida. Tyvärr saknas det information om när nästa dragning kommer arrangeras.

Så tjänar du andelar till jackpottdragningen

Alla som köper skraplotter och spelar bingo hos Miljonlotteriet tjänar andelar till jackpottdragningen. Man får en andel för varje krona man spelar för. Jackpottdragning sker två gånger per år och i varje dragning utses en vinnare som tar hem hela jackpotten som betalas ut i kontanter.

På dina sidor kan du se hur många andelar du tjänat ihop till dragningen. Dina andelar krediteras automatiskt till ditt konto så du behöver inte göra något för att få dem. Efter en dragning så nollställs dina andelar. Vill du delta i nästa dragning måste du alltså tjäna in nya andelar.

Har man turen att vinna Miljonjackpotten så behöver man inte skatta på vinsten enligt Miljonlotteriet.

Mer info hos Miljonlotteriet

På Miljonlotteriets hemsida hittar du mer information om Miljonjackpotten och hur du är med och tävlar. Där finns också information om alla deras andra kampanjer. Du kan till exempel se veckans schema med chattävlingar i bingon och se aktuell status på alla bingojackpottar.

Lycka till!

  • Sveriges nyaste bingo
  • Chattvärdar, tävlingar & gemenskap
  • Säkert spelande & trygg betalning
Maria Lundgren - Skribent

Maria Lundgren

Skribent
Maria är en engagerad och erfaren bingoskribent med en gedigen bakgrund inom bingobranschen. Tack vare arbete i bingohallar och egna spelupplevelser har hon en djupgående förståelse för spelets alla aspekter. Här på bingoonline delar hon med sig av sin kunskap och entusiasm i både artiklar, recensioner och nyheter.