• 99 free spins
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Paf
  • Chattävlingar
  • Unika spel
  • Casino, betting & poker
Viktig information! Observera att denna nyhet är skriven innan Sverige fick en ny spelreglering den 1 januari 2019. Informationen i nyheten kan därför vara daterad. Vi rekommenderar dig istället att besöka våra aktuella nyheter och kampanjer.

MariaBingo har förvandlats till en kall och ödslig kyrkogård när det är dags för Halloween. Spöken, zombies och häxor kikar fram bakom varje hörn. Men MariaBingos busfrö CM Pumpan ser till att lysa upp tillvaron. Följ honom på hans upptåg och få en riktigt härlig Halloween med MariaBingo.

Du får 100% bonus på din första insättning både lördag och söndag 8.00 – 10.00 och 20.00 – 22.00 Dessutom gör CM Pumpan MariaBingo till rena rama lekstugan.

1. När CM-Pumpan dyker upp i chatten gäller det att vara den första som skriver *PUMPAN*- det ger 50 bonuspengar

2. När Pumpan skriver ett blogginlägg får de 10 första som kommenterar på det 100 bonuspengar.

3. När Pumpan gör ett fotoalbum får de 5 första som själva lägger upp ett fotoalbum 200 bonuspengar.

4. Bli vän med Pumpan under lördagen 31/10 och få 50 bonuspengar

Det kan även dyka upp instruktioner i flashbannern så glöm inte att hålla ögonen öppna. Pumpan kommer dessutom att själv leda svampinspirerade chattspel och kanske eventuellt ge er ett speciellt pumpaquiz.

Håll ögonen öppna efter Pumpan hos MariaBingo i helgen!

Sara Isaksson - Skribent

Sara Isaksson

Bingo- & spelexpert
Sara är en erfaren skribent med över ett decenniums erfarenhet inom spelbranschen. Med fokus på bingo och andra spelrelaterade ämnen skriver hon artiklar, recensioner och nyheter där målsättningen är att ge läsarna de verktyg de behöver för att optimera sin spelupplevelse och fatta välgrundade beslut. Hon finner det särskilt spännande att följa spelbranschens utveckling och att upptäcka nya spel.