• Sveriges nyaste bingo
  • Chattvärdar, tävlingar & gemenskap
  • Säkert spelande & trygg betalning
Viktig information! Observera att denna nyhet är skriven innan Sverige fick en ny spelreglering den 1 januari 2019. Informationen i nyheten kan därför vara daterad. Vi rekommenderar dig istället att besöka våra aktuella nyheter och kampanjer.

På fredag är det Valborgsmässoafton och det firar givetvis Bingorummen på nätet. MamaMia Bingo erbjuder sina besökare 100 procent bonus upp till 200 kronors insättning. Det här gäller endast en gång men de pengarna kan å andra sidan användas till flera olika event under fredagskvällen! Bonusen går direkt in på kontot efter att du omsatt det en gång.

Passa på att deltaga i tävlingen Globetrotter som går ut på att du skall gissa rätt på en specifik stad. Ledtrådarna kommer från värden och skrivs ut under 16 – 17 i Club 60. Ju svårare ledtråd, ju mer vinster.

Dessutom går tävlingen “Pengachansen” av stapeln som innebär att du kan vinna kontanter i olika belopp. Spela mellan 18-00 och lyssna på vad chattvärdarna ger för instruktioner. Välj luckor och vinn beloppet som står gömt bakom. Mer info om tävlingarna hittar du hos MamaMia Bingo.

Läs Bingo Online´s recension av MamaMia Bingo

Sara Isaksson - Skribent

Sara Isaksson

Bingo- & spelexpert
Sara är en erfaren skribent med över ett decenniums erfarenhet inom spelbranschen. Med fokus på bingo och andra spelrelaterade ämnen skriver hon artiklar, recensioner och nyheter där målsättningen är att ge läsarna de verktyg de behöver för att optimera sin spelupplevelse och fatta välgrundade beslut. Hon finner det särskilt spännande att följa spelbranschens utveckling och att upptäcka nya spel.