• 100% upp till 1000 kr
  • Bonusen måste omsättas 35x
  • Läs mer om Bingo.com
  • Kul bingo
  • Massor av casinospel
  • Smidig registrering
Viktig information! Observera att denna nyhet är skriven innan Sverige fick en ny spelreglering den 1 januari 2019. Informationen i nyheten kan därför vara daterad. Vi rekommenderar dig istället att besöka våra aktuella nyheter och kampanjer.

Ett gyllene erbjudande för alla schlagerfantaster som också spelar bingo. Tidigare har vi rapporterat om hur du kan vinna biljetter till finalen genom Maria Bingo och nu kommer bingorummet med ännu mer möjligheter att ta dig hela vägen till Oslo! Maria Bingo ger bort ett antal biljetter på två nya sätt att vinna VIP-biljetter för dig och en vän!

Alternativ  1 – Maria VIP Eurovision Utlottning

Här ger Maria Bingo alla nya spelare som gör en insättning på minst 100 kr under perioden 23 april – 16 maj en chans att vara med i utlottningen av biljetter till finalen.

Alternativ 2 – VIP Eurovision “Gyllene Biljett”

Det andra sättet som erbjuds innebär att varje gång du spelar för 100 kr på Maria under samma period så får du en biljett till alternativ 1, dvs. utlottningen där en lycklig spelare vinner ett VIP-paket till Eurovision för två personer. Spela mer, vin mer.

Varje paket som lottas ut innehåller:

– 2 VIP-biljetter till Eurovision-finalen, inklusive förfest med drinkar
– Middag med tre glas vin
– En grym show, och biljett till efterfesten med snacks
– 1-natts boende i Oslo för två
– Resa tur och retur för två
– Bussresa tur och retur i Oslo

Läs mer om Maria Bingo på Bingo Online

Gå direkt till Maria Bingo och sätt in pengar

Sara Isaksson - Skribent

Sara Isaksson

Bingo- & spelexpert
Sara är en erfaren skribent med över ett decenniums erfarenhet inom spelbranschen. Med fokus på bingo och andra spelrelaterade ämnen skriver hon artiklar, recensioner och nyheter där målsättningen är att ge läsarna de verktyg de behöver för att optimera sin spelupplevelse och fatta välgrundade beslut. Hon finner det särskilt spännande att följa spelbranschens utveckling och att upptäcka nya spel.