• Sveriges nyaste bingo
  • Chattvärdar, tävlingar & gemenskap
  • Säkert spelande & trygg betalning
Viktig information! Observera att denna nyhet är skriven innan Sverige fick en ny spelreglering den 1 januari 2019. Informationen i nyheten kan därför vara daterad. Vi rekommenderar dig istället att besöka våra aktuella nyheter och kampanjer.

En svensk spelare hos Maria Bingo & Casino satsade 5 kr i insats på spelautomaten Mega Fortune och träffade Mega Jackpotten. Den betalade ut 26 635 224 kr, vilket mannen hade svårt att förstå och därför tog en printscreen. Han var rädd att något blivit fel för hans tanke var ”det här händer inte mig, för sånt här hör man bara hända andra.” Vinnaren kommer från Jönköpingstrakten, men har valt att vara anonym. Han vet ännu inte vad han ska göra för pengarna. Detta är högsta vinsten som har betalats ut på Maria.com, där alla givetvis både är stolta och glada över att göra en svensk till mångmiljonär.

Sara Isaksson - Skribent

Sara Isaksson

Bingo- & spelexpert
Sara är en erfaren skribent med över ett decenniums erfarenhet inom spelbranschen. Med fokus på bingo och andra spelrelaterade ämnen skriver hon artiklar, recensioner och nyheter där målsättningen är att ge läsarna de verktyg de behöver för att optimera sin spelupplevelse och fatta välgrundade beslut. Hon finner det särskilt spännande att följa spelbranschens utveckling och att upptäcka nya spel.