• Sveriges nyaste bingo
  • Chattvärdar, tävlingar & gemenskap
  • Säkert spelande & trygg betalning
Viktig information! Observera att denna nyhet är skriven innan Sverige fick en ny spelreglering den 1 januari 2019. Informationen i nyheten kan därför vara daterad. Vi rekommenderar dig istället att besöka våra aktuella nyheter och kampanjer.

Det enda du behöver göra för att få dina fem gratisbrickor är att ha ett konto hos Maria Bingo och gilla Maria på facebook. Se till så att du är inloggad på ditt facebook konto och klicka på Gilla-knappen på Maria Games Sverige. Skicka sedan ett mejl till sverige@maria.com och ange ditt chatnamn och riktiga namn. Dina bingobrickor finns på ditt konto vardagen efter och kan användas i Maria Bingos jackpotspel klockan 21.00 där 11 000 kronor ges bort garanterat. Gillar du Maria Games Sverige på Facebook får du även ta del av unika erbjudanden och tävlingar där. Har du inget konto hos Maria Bingo, skapa ett i dag!

Sara Isaksson - Skribent

Sara Isaksson

Bingo- & spelexpert
Sara är en erfaren skribent med över ett decenniums erfarenhet inom spelbranschen. Med fokus på bingo och andra spelrelaterade ämnen skriver hon artiklar, recensioner och nyheter där målsättningen är att ge läsarna de verktyg de behöver för att optimera sin spelupplevelse och fatta välgrundade beslut. Hon finner det särskilt spännande att följa spelbranschens utveckling och att upptäcka nya spel.