Gratis bingo bonus no deposit

Så spelar du gratis bingo – här är våra bästa tips på hur du spelar bingo kostnadsfritt online! Vi guidar dig till de bästa erbjudandena och berättar vilka spelbolag du kan vinna riktiga pengar hos utan att du behöver göra en insättning.

gratis bingo

Spela utan kostnad – vinn riktiga pengar

Du vet väl att du kan spela gratis bingo på nätet utan att riskera några pengar? Visst är det bra! Det bästa är att denna möjlighet gäller både nya och erfarna spelare.

Fortsätt läs för att få reda på hur du kan spela helt utan risk genom att utnyttja spelbolagens erbjudanden!

Gratis bingo på nätet för nya spelare

De flesta bingosajter brukar erbjuda sina nya medlemmar ett fint bonuserbjudande i samband med registreringen.

Vanligtvis består erbjudandet av en insättningsbonus som du får i samband med att du sätter in pengar på spelkontot för första gången. Men det finns spelbolag som är ännu generösare och erbjuder nya kunder gratis bingo!

Tycker du det låter bra? Vill du också spela utan kostnad? Håll då utkik efter dessa typer av erbjudanden för nya medlemmar när du letar efter en bra spelsajt:

  • Spela utan kostnad i ett nybörjarrum
  • Gratis bingo bonus
  • Free spins

De två översta typerna av erbjudanden är det närmaste man kan komma att spela gratis bingo utan kostnad. Erbjudandena innebär att du som ny kund får en liten summa pengar till skänks att spela för av spelbolaget, utan att du behöver göra någon insättning själv. I teorin betyder det att du kan vinna pengar – utan att själv ha investerat några.

Här nedan berättar vi mer om de olika möjligheterna som finns för nya spelkunder att spela bingo gratis utan att göra en insättning.

Spela utan kostnad i nybörjarrummet

Vissa spelsajter erbjuder sina nya kunder att spela gratis bingo i ett nybörjarrum under den första tiden av medlemskapet. Vanligtvis har du tillgång till rummet mellan 7-14 dagar från det att du skapade ditt konto hos spelbolaget.

I nybörjarrummet behöver du inte betala någonting för brickorna. Du loggar bara in och spelar i nybörjarrummet under dess öppettider. Vanligtvis brukar det anordnas mellan 1-3 olika kostnadsfria spel per dygn i nybörjarhallarna.

Självklart finns det riktiga priser att vinna i nybörjarrummen. Priserna kan vara antingen kontanter eller bonuspengar, det varierar lite från spelbolag till spelbolag vad man kan vinna.

Priserna kan också skilja sig åt från gång till gång hos samma spelbolag, så kolla innan varje spelomgång i nybörjarrummet vad du kan vinna.

Att spela i nybörjarrummen kan alltså vara både lönsamt, kul och spännande. Så får du chansen att spela i ett nybörjarrum när du blir medlem hos en spelsajt bör du verkligen ta vara på möjligheten!

Gratis bingo bonus - bonus no deposit

En annan typ av välkomstgåva är gratis spelpengar, en så kallad gratis bingo bonus. Det är inte alla spelbolag som använder sig av denna typ av välkomsterbjudande, men en del bolag ger nya spelare bonuspengar att spela med utan att de först behöver göra en insättning.

Det betyder att så fort du skapat ett konto så fylls ditt saldo på med pengar du kan spela med. Dessa pengar kan endast användas i bingon och du kan inte ta ut dem förrän du omsatt dem ett antal gånger på spel. Denna typ av erbjudanden brukar även kalls för bingo bonus no deposit ibland.

Vanligtvis brukar spelbolagen dela ut mellan 50 kr och 100 kr i gratis bingo bonus.

Få free spins

Eftersom flera spelbolag erbjuder både bingo och casino på sina sajter så är det vanligt att välkomsterbjudandet brukar innehålla kampanjer för bägge typerna av spel. En del sajter delar därför ut free spins direkt vid registreringen till nya medlemmar, det vill säga kostnadsfria snurr på en utvald spelautomat.

Free spins har som du förstår inte så mycket med bingo att göra, men de ger dig möjlighet att spela kostnadsfritt på en slot och samtidigt vinna pengar. Denna typ av erbjudanden är något som många spelare uppskattar och utnyttjar när tillfälle ges.

Erbjudanden till befintliga spelare

Även trogna spelare kan då och då få del av bra erbjudanden från spelbolagen som ger dem möjlighet att spela gratis bingo utan kostnad.

Precis som nya spelare så kan även lojala spelkunder bli erbjudna en gratis bingo bonus utan krav på insättning. Detta kan exempelvis ske i samband med födelsedagar ifall spelbolaget vill uppvakta dig som spelare med en liten present.

Bingo bonus no deposit kan också delas ut som en belöning när du nått upp till en viss nivå i medlemsprogrammet eller i samband med tillfälliga kampanjer. Därför är det alltid fördelaktigt att hålla utkik efter bra erbjudanden så att du inte missar någon möjlighet att spela gratis bingo.

Kostnadsfritt spel

Gratisspel hos bertil Förutom gratisbonusar så anordnar en del spelbolag gratisspel en eller flera gånger om dagen där både nya och erfarna spelare kan delta.

Håll utkik i spelhallen och se om du hittar några specialspel där du kan spela kostnadsfritt genom att hämta en gratis bricka.

Få brickor på köpet

När du har spelat ett tag kommer du märka att det är relativt vanligt med kampanjer där du kan få en bricka på köpet. Kampanjerna brukar kallas för BOGOF som står för Buy One Get One Free, eller köp en och få en på köpet som man säger på svenska.

En del skulle kalla detta för gratis bingo eftersom du får en bricka utan kostnad på köpet. Vi tycker dock inte att denna typ av erbjudanden kan kallas för gratis bingo eftersom du själv måste satsa pengar för att få den kostnadsfria brickan.

Denna typ av kampanjer är dock mycket värdefulla för spelarna då det ger mervärde och extra vinstchanser.

Kan jag ta ut pengarna?

När du tagit emot en bonus no deposit från spelbolaget omfattas pengarna av olika villkor. För att kunna ta ut pengarna eller eventuella vinster som du vunnit via gratis bingo så måste du först uppfylla villkoren.

Villkoren kan variera stort mellan olika erbjudanden och olika spelbolag. Men det är mycket vanligt att du måste omsätta dina bonuspengar ett visst antal gånger innan du kan ta ut dem.

Samma sak kan gälla vinster som du vunnit genom gratis bingo.

Med omsättning menas att du måste spela för pengarna ett visst antal gånger innan de kan tas ut. Låt säga att du får 50 kr i bonus no deposit med ett omsättningskrav på 10 gånger. Då betyder det att du först måste spela bingo för 50 kr*10=500 kr innan pengarna kan tas ut.

Vanligtvis hinner pengarna ta slut innan du hinner omsätta bonusen, men har du tur så lyckas du vinna tillräckligt med pengar för att kunna spela för 500 kr och dessutom få pengar över som du kan ta ut som vinst.

Tänk också på att du brukar behöva omsätta bonusar och vinster inom en viss tid, så du har inte hur lång tid på dig som helst att uppfylla villkoren.

Se upp!

Erbjudanden som utlovar gratis bingospel kan vara missvisande, så se upp!

En del spelbolag kommer med lockerbjudanden som vid en första anblick ser bra ut, men som man förstår, efter att ha läst villkoren innehåller en rad hållhakar på dig som spelare. Hållhakar som gör att erbjudandet inte är så bra som det först verkar.

Därför är det viktigt att du alltid läser villkoren för bonusen innan du tar emot den eller registrerar dig hos en bingosajt så att du inte känner dig lurad.

Varför är spelbolagen så generösa?

Självklart är det inte bara för att vara snälla som spelbolagen bjuder på gratis bingo bonus. Dels vill de locka nya spelare och konkurrensen mellan spelbolagen är stenhård. Därför gäller det att sticka ut i mängden för att få spelarna att välja just deras sajt.

Dels handlar gratiserbjudandena om att få kunderna aktiva och intresserade av att spela så att spelbolaget kan börja tjäna pengar. De hoppas ju givetvis att du som kund ska vilja spela mer när gratispengarna är slut och därmed göra en insättning.

Anledningen till att vi ser dessa erbjudanden med kostnadsfritt spel är alltså tack vare att det har blivit allt mer populärt att spela online. Detta har resulterat i ett enormt utbud av olika spelsajter som måste komma på lockande erbjudanden som genererar spelare till just deras bingohall.

Men även om spelbolagen har banktankar med sina erbjudanden så ändrar inte det att du som kund kan dra nytta av dem!

Fördelar med att spela gratis bingospel

Det finns en rad fördelar med att spela gratis bingo online. För det första får du chans att ta en närmre titt på spelbolaget och se om du tycker deras utbud och funktioner är bra.

För det andra får du provspela riskfritt vilket är positivt ifall du inte vet om du kommer gilla spelet eller inte. Då kan du utan kostnad prova på olika spel och se vilka du gillar innan du börjar satsa dina egna pengar.

Har man ingen erfarenhet eller kunskap om att spela bingo online så kan det vara bra att kunna prova på det stora utbudet av olika typer av spel utan att förlora pengar.

Gratis bonusar innebär också att du får en möjlighet att spela enbart för nöjes skull utan risk för att förlora några pengar. Detta är perfekt för den som inte vill satsa något, men som samtidigt vill ha chans på vinster.

Var kan jag spela gratis bingo?

Hallar med gratis spel kan du finna lite varstans online. Kom ihåg att välja de större sajterna online och de som rekommenderas av andra spelare. Även online finns det nämligen oärliga människor som enbart är ute efter att lura dig på pengar. På svenska spelsajter online kan du känna dig trygg, vilket naturligtvis gör själva spelandet roligare. Tips på spelbolag som erbjuder gratis bingo hittar du i listan här nedanför:

Här får du gratis bingo bonus

Paf - öppna ett konto och snurra på deras hjul där du kan vinna free spins! Har du tur kan du vinna 25 gratissnurr utan omsättningskrav. 

Bingo.com - hos bingo.com kan du välja mellan tre olika välkomstpaket, i ett av paketen ingår 14 dagars tillgång till nybörjarrummet beginners luck där du får spela gratis. 

Förutom möjligheten till kostnadsfritt spel så erbjuder samtliga ovan nämnda spelbolag även en insättningsbonus när du blir medlem på sajten.

Kolla in vår recensionssida för fler tips på bra bingosajter

Sammanfattning

Med gratis bingo online avses i första hand spelsajter som ger sina nya spelare en viss summa pengar att spela för helt gratis. Den vanligaste summan som bingohallarna ger sina nya spelare är 50 kronor eller 100 kr. Dessa kan du sedan spela för, utan att behöva investera några av dina egna pengar. På så vis riskerar du inte att förlora några pengar samtidigt som du fortfarande har chans att vinna en slant.

Fördelen med att kunna spela gratis bingo är att du får lära dig mer om spelen och reglerna, men också om spelsajtens utbud utan att förlora pengar. Du kan därmed i lugn och ro testa dig fram i jakten på favoritspelet utan att göra av med några pengar.

I artikeln har vi tipsat om flera spelsajter som erbjuder spel utan kostnad, det vill säga gratis bingo. Håll utkik efter fler bra erbjudanden på vår sajt!

Lycka till