• Sveriges nyaste bingo
  • Chattvärdar, tävlingar & gemenskap
  • Säkert spelande & trygg betalning
Viktig information! Observera att denna nyhet är skriven innan Sverige fick en ny spelreglering den 1 januari 2019. Informationen i nyheten kan därför vara daterad. Vi rekommenderar dig istället att besöka våra aktuella nyheter och kampanjer.

Nu kan du bjuda in dina vänner till expekt och spela gratis tillsammans med dem! Expekt Bingo håller ett gratis event – endast för dig och dina inbjudna vänner, med priser som överstiger €100 i timmen GRATIS. Klicka på fliken “Bingoerbjudanden” för att läsa mer om hur du och dina vänner kan spela gratis.

Så här gör du och din vän

1. Bjud in dina vänner för att spela bingo på expekt innan den 20e februari
2. Skicka in bingoalias på alla som du har bjudit in till freeforfriends@expekt.com
3. Spela gratis bingo!

Var och när: Gratis bingon kommer att vara öppen för dig och dina vänner den 23e Februari från 17:00 till 19:00 svensk tid

Läs mer om Expekt Bingo
Gå direkt till Expekt Bingo och registrera dig

Sara Isaksson - Skribent

Sara Isaksson

Bingo- & spelexpert
Sara är en erfaren skribent med över ett decenniums erfarenhet inom spelbranschen. Med fokus på bingo och andra spelrelaterade ämnen skriver hon artiklar, recensioner och nyheter där målsättningen är att ge läsarna de verktyg de behöver för att optimera sin spelupplevelse och fatta välgrundade beslut. Hon finner det särskilt spännande att följa spelbranschens utveckling och att upptäcka nya spel.