• 100% upp till 1000 kr
  • Bonusen måste omsättas 35x
  • Läs mer om Bingo.com
  • Kul bingo
  • Massor av casinospel
  • Smidig registrering
Viktig information! Observera att denna nyhet är skriven innan Sverige fick en ny spelreglering den 1 januari 2019. Informationen i nyheten kan därför vara daterad. Vi rekommenderar dig istället att besöka våra aktuella nyheter och kampanjer.

Caliber Bingo håller just nu på med en kampanj som går av stapeln på varje onsdag i augusti. Här bjuds spelaren in till en guldrush där vi delar ut stora kontanta vinster! Spelet spelas varje onsdag från klockan 21 och det är fina priser i potten.

Spelet kallas just för GOLD RUSH och vinsten beror på vilket nummer som bingobollen som du får bingo med har. Alla deltagare måte köpa sex bingobrickor för 20 kronor. Skulle du få bingo med hjälp av boll 75 så kommer du vinna 75*6=450. I den här kampanjen så är Caliber Bingo extra generösa och multiplicerar hela summan med 10 så vinsten blir då istället 4 500 kronor!

Avslutningsvis finns också något som fått namnet Super Gold Rush och det är alltså en del av Gold Rush. I superguldrushen kan du vinna upp till 20 000 kronor genom att få bingo så snabbt som möjligt för att vinna så mycket som möjligt. I Superguldrushen kostar varje bingobricka 2,50 och du kan köpa upp till 60 bingobrickor.

Skynda dig till bingorummet för att kunna deltaga i de sista tävlingarna, bland annast redan ikväll!

Lycka till!

Läs mer om Caliber Bingo

Sara Isaksson - Skribent

Sara Isaksson

Bingo- & spelexpert
Sara är en erfaren skribent med över ett decenniums erfarenhet inom spelbranschen. Med fokus på bingo och andra spelrelaterade ämnen skriver hon artiklar, recensioner och nyheter där målsättningen är att ge läsarna de verktyg de behöver för att optimera sin spelupplevelse och fatta välgrundade beslut. Hon finner det särskilt spännande att följa spelbranschens utveckling och att upptäcka nya spel.