• Sveriges nyaste bingo
  • Chattvärdar, tävlingar & gemenskap
  • Säkert spelande & trygg betalning
Viktig information! Observera att denna nyhet är skriven innan Sverige fick en ny spelreglering den 1 januari 2019. Informationen i nyheten kan därför vara daterad. Vi rekommenderar dig istället att besöka våra aktuella nyheter och kampanjer.

Snart är det Halloween och spelbolagen laddar för fullt med rysliga turneringar och skrämmande bra erbjudanden! Vi listar kampanjerna du inte vill missa.

Dagliga turneringar hos Paf!

Just nu kan du delta i Pafs dagliga Halloween-turneringar på nya NetEnt-spelet Halloween Jack. 10 000 kr i kontanter ligger i den dagliga prispotten, dessutom bjussar Paf på 5 free spins till alla som är med och tävlar. Så logga in och snurra minst 50 spinn på Halloween Jack för att tjäna free spins och för att vara med och tävla om priser på upp till 3000 kr.

Nya turneringar startar varje dag fram till och med den 31 oktober. Tänk på att du får fem free spins varje dag som du deltar i tävlingen. Gratissnurren delas dock inte ut direkt utan först dagen efter.

Läs mer om turneringen hos Paf >

100 000 kr i potten i Marias skräckturnering

Maria har också satsat på en turnering med skräcktema och rysligt stora priser att spela om. I deras turnering ligger 100 000 kr i potten och tävlingen gäller på slotarna i serien Tales of Darkness, Blood Suckers 2, Dark Vortex och Halloween Jack med flera. Du hittar hela listan med slotar som ingår i turneringen hos Maria.

Vill du vara med att tävla ska du först anmäla dig till turneringen och sen spela minst 20 snurr på någon av de utvalda kampanjspelen fram till och med den 31 oktober. De 500 spelare som lyckats få högsta utjämnade vinsten på 20 sammanhängande spinn vinner en del av prispotten som består av kontanter och free spins. Kontanter delas ut till spelarna som placerar sig på plats 1-200 och vinnaren kan se fram emot ett massivt kontantpris på 25 000 kr. Spelarna som kommer på plats 201-500 belönas istället med 50 cash spins på sloten Halloween.

Besök Maria och läs mer om turneringen >

Sara Isaksson - Skribent

Sara Isaksson

Bingo- & spelexpert
Sara är en erfaren skribent med över ett decenniums erfarenhet inom spelbranschen. Med fokus på bingo och andra spelrelaterade ämnen skriver hon artiklar, recensioner och nyheter där målsättningen är att ge läsarna de verktyg de behöver för att optimera sin spelupplevelse och fatta välgrundade beslut. Hon finner det särskilt spännande att följa spelbranschens utveckling och att upptäcka nya spel.