• Sveriges nyaste bingo
  • Chattvärdar, tävlingar & gemenskap
  • Säkert spelande & trygg betalning
Viktig information! Observera att denna nyhet är skriven innan Sverige fick en ny spelreglering den 1 januari 2019. Informationen i nyheten kan därför vara daterad. Vi rekommenderar dig istället att besöka våra aktuella nyheter och kampanjer.

Från och med i dag, den 21 juni, kan du spela gratisbingo hos Caliber Bingo varje dag, HELA dagarna. Alla nya spelare kan spela gratis i sju dagar utan att göra en insättning, men efter sju dagar behöver man ha gjort en insättning och omsätta 50 kr för att få tillgång till gratissspelen. 

Mellan kl 00.00-08.59 spelas gratisbingo 4 gånger i timmen med en vinst per spel, 10 kr för full bricka. Kl 09.00-23.59 spelas 4 spel varje timme i 3 stegsspel: 10 kr för en rad, 10 kr för två rader och 50 kr för full bricka! Är du inte redan kund hos Caliber Bingo, så bli det i dag och få 50 kr gratis, 200% bonus på första insättningen upp till 1000 kr och gratis skraplott varje dag med chans att vinna 100 000 kr dagligen.

Sara Isaksson - Skribent

Sara Isaksson

Bingo- & spelexpert
Sara är en erfaren skribent med över ett decenniums erfarenhet inom spelbranschen. Med fokus på bingo och andra spelrelaterade ämnen skriver hon artiklar, recensioner och nyheter där målsättningen är att ge läsarna de verktyg de behöver för att optimera sin spelupplevelse och fatta välgrundade beslut. Hon finner det särskilt spännande att följa spelbranschens utveckling och att upptäcka nya spel.