• Sveriges nyaste bingo
  • Chattvärdar, tävlingar & gemenskap
  • Säkert spelande & trygg betalning
Viktig information! Observera att denna nyhet är skriven innan Sverige fick en ny spelreglering den 1 januari 2019. Informationen i nyheten kan därför vara daterad. Vi rekommenderar dig istället att besöka våra aktuella nyheter och kampanjer.

MammaMia Bingo har precis fyllt två år med pompa och ståt. Det var massa extrabonusar och överraskningar i bingorummet under hela dagen. Nu har det lugnat ner sig något och istället går de tillbaka till vanliga vardagen. Det innebär emellertid inte att det blir sämre med bonusar och överraskningar, snarare tvärtom. Följande event går att deltaga i under veckan.

Lördagsuppdrag

Chattvärden kommer under lördagen dela ut olika uppdrag. Utför uppdragen på bästa sätt och bli en uppdragsvinnare som belönas med spelpengar i olika belopp. Sex uppdrag presenteras under perioden 12:00 – 19:00 så det gäller att vara uppmärksam. Alla uppdragen skiljer sig åt så bara för att man klarar ett klarar man inte alla!

Myskväll

På lördagen blir det också lugn och skön myskväll i TRIO. Klockan 19:00 kan du slå dig ner med ett glas vin eller en kopp te för att bara luta dig tillbaka och njuta.

Supertravet

På söndagen kan du spela på hästar hos MammaMia Bingo. Satsa på din häst i club60 mellan 14:00 – 15:00 samt också 17:00 – 18:00. Hoppas din häst har turen på sin sida!

Hoppas du får en trevlig helg med MammaMia Bingo!

Läs mer om MammaMia Bingo

Sara Isaksson - Skribent

Sara Isaksson

Bingo- & spelexpert
Sara är en erfaren skribent med över ett decenniums erfarenhet inom spelbranschen. Med fokus på bingo och andra spelrelaterade ämnen skriver hon artiklar, recensioner och nyheter där målsättningen är att ge läsarna de verktyg de behöver för att optimera sin spelupplevelse och fatta välgrundade beslut. Hon finner det särskilt spännande att följa spelbranschens utveckling och att upptäcka nya spel.