• 99 free spins
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Paf
  • Chattävlingar
  • Unika spel
  • Casino, betting & poker
Viktig information! Observera att denna nyhet är skriven innan Sverige fick en ny spelreglering den 1 januari 2019. Informationen i nyheten kan därför vara daterad. Vi rekommenderar dig istället att besöka våra aktuella nyheter och kampanjer.

Julen närmar sig hos MamaMia Bingo! Det är nu bra fyra dagar kvar till julafton och MamaMia Bingo är riktigt julpirriga! De är till och med så glada att de ger bort en massa härliga presenter till sina spelare. Det enda du ska göra är att vara en registrerad spelare hos dem, och sen klicka dig fram till deras julkalender.

I julkalendern, som inte har så många luckor kvar, så finns det en massa olika presenter som du kan få. Det kan vara belöningar som kontanter, BOGOF, en boost på din insättning eller en dyrare bricka för lägre pris.

Du hittar kalendern och alla regler och villkor hos MamaMia Bingo. Där kan du också gå in de kommande dagarna och få ännu fler fina presenter och paket. Kanske får du en tidig julklapp, eller kanske en stor varje dag? Kika in på MamaMia Bingo så får du se!

Till MamaMia Bingo ->

Sara Isaksson - Skribent

Sara Isaksson

Bingo- & spelexpert
Sara är en erfaren skribent med över ett decenniums erfarenhet inom spelbranschen. Med fokus på bingo och andra spelrelaterade ämnen skriver hon artiklar, recensioner och nyheter där målsättningen är att ge läsarna de verktyg de behöver för att optimera sin spelupplevelse och fatta välgrundade beslut. Hon finner det särskilt spännande att följa spelbranschens utveckling och att upptäcka nya spel.