• 99 free spins
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Paf
  • Chattävlingar
  • Unika spel
  • Casino, betting & poker
Viktig information! Observera att denna nyhet är skriven innan Sverige fick en ny spelreglering den 1 januari 2019. Informationen i nyheten kan därför vara daterad. Vi rekommenderar dig istället att besöka våra aktuella nyheter och kampanjer.

Bingon.com slår på stort i helgen och anordnar både kräftskiva i chatten tillsammans med en fin utlottning av presentkort hos Body Shop.

På söndag blir det således kräftskiva i chatten. Med det menas att det kommer spelas en uppsjö av chattspel där det skall firas att det är kräftskivetider. Ta hemma massa extrabonusar och extrapoäng till ditt konto! Följande spel kommer anordnas.

Snaps

Välj ett nummer mellan 1-90. Skulle numret dyka upp så skriver du snaps föjlt av ditt nummer. Vinst 500 poäng, en vinnare per spel.

Dill

Välj två nummer mellan 1-90. När dina nummer har ropats ut skriver du dill föjlt av dina nummer. Vinst 250 poäng, en vinnare per spel.

Knäckebröd

Välj två udda nummer mellan 1-90. När dina nummer har ropats ut skriver du knäckebröd följt av dina nummer. Vinst 250 poäng, en vinnare per spel.

Presentkort hos Body Shop

Om du under helgen sätter in 200 kronor hos Bingon.com kommer du ha möjlighet att ta hem ett presentkort till ett värde av 750 kronor på Body Shop. Ta chansen att förnya dina hudkrämer, duschkrämer och smink genom att sätta in summan och därmed är med i tävlingen!

Lycka till!

Läs mer om Bingon.com

Sara Isaksson - Skribent

Sara Isaksson

Bingo- & spelexpert
Sara är en erfaren skribent med över ett decenniums erfarenhet inom spelbranschen. Med fokus på bingo och andra spelrelaterade ämnen skriver hon artiklar, recensioner och nyheter där målsättningen är att ge läsarna de verktyg de behöver för att optimera sin spelupplevelse och fatta välgrundade beslut. Hon finner det särskilt spännande att följa spelbranschens utveckling och att upptäcka nya spel.