• Sveriges nyaste bingo
  • Chattvärdar, tävlingar & gemenskap
  • Säkert spelande & trygg betalning
Söt rosa hund med pratbubbla där det står "Veckans bingohappenings"

För många är tävlingarna och gemenskapen i bingochatten en del av tjusningen med bingo online. För den som uppskattar chattspel finns vissa bingosajter som sticker ut lite mer än andra. Miljonlotteriet är en av dessa och den här veckan har de laddat upp med massor av kul tävlingar i chatten.

Ja, den här veckan bjuds du som spelar bingo hos Miljonlotteriet på en fullspäckad vecka med kul och annorlunda tävlingar i bingochatten. På onsdag är det till exempel premiär för nya chattspelet rimkampen. I rimkampen gäller det att så snabbt som möjligt komma på ett ord som rimmar på det ord chattvärden skriver. De tre snabbaste belönas med varsitt pris. Ettan får 30 kr, tvåan får 20 kr och trean får 15 kr. Under onsdagens premiär kommer dessutom priserna att dubblas!

Fetaostens dag firas i chatten

Miljonlotteriet uppmärksammar också att det är fetaostens dag på söndag genom att tävla ut ostset i chatten. Totalt kommer 12 spelare vinna varsitt ostset från Sagaform på söndag. För att vara med och tävla gäller det att svara rätt på chattvärdens fråga. Frågorna kan dyka upp när som helst under söndagen mellan klockan 09-22 när en chattvärd är på plats. För att kunna vinna måste man vara en aktiv bingospelare och ha köpt en bricka under kampanjperioden.

Bidra med nya idéer och bli belönad

Gillar du chattspel och har många bra idéer på hur nya chattspel kan utformas? Då kan du logga in hos Miljonlotteriet redan i dag och dela med dig av dina idéer. I dag är det nämligen uppfinnardag och de som kommer med bra idéer på chattspel belönas med 100 kr i bingobonus. Du hittar mer information om uppfinnardagen och hur du delar med dig av dina idéer på Miljonlotteriets webbsida.

Läs mer om tävlingarna hos Miljonlotteriet

På Miljonlotteriets webbsida hittar du fullständig information om veckans alla chattävlingar. Lycka till!

  • Sveriges nyaste bingo
  • Chattvärdar, tävlingar & gemenskap
  • Säkert spelande & trygg betalning
Maria Lundgren - Skribent

Maria Lundgren

Skribent
Maria är en engagerad och erfaren bingoskribent med en gedigen bakgrund inom bingobranschen. Tack vare arbete i bingohallar och egna spelupplevelser har hon en djupgående förståelse för spelets alla aspekter. Här på bingoonline delar hon med sig av sin kunskap och entusiasm i både artiklar, recensioner och nyheter.