• 99 free spins
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Paf
  • Chattävlingar
  • Unika spel
  • Casino, betting & poker

MamaMia Bingo har länge varit en aktör på Bingo Online och de har alltid gjort sig kända för att erbjuda sin spelare förmånliga och framförallt roliga bonusar. Det är fortfarande inget undantag och nedan kan du läsa om aktuella bonusar från MamaMia Bingo.

Onsdagsbonus

Företaget har en insättningsbonus som endast gäller på onsdagar. Sätter du in upp till 500 kronor kommer du få upp till 50 % i bonus. Erbjudandet gäller dock endast på en insättning och sker automatiskt med att pengarna går rakt in på spelkontot.

Flera chattspelsvinster i Club60

Här har du själv möjligheten att påverka vilken storlek din chattspelsvinst skall ligga på. Eftersom MamaMia Bingo varit så finurliga innebär en multipel chattvinst att du multiplicerar vinsten med antalet brickor du har köpt och därmed för en bra mycket bättre vinst än vad som från början var fallet. Skulle du vinna *LIMBO* och sitter på fem brickor vinner du €5 istället för €1. Vinstmöjligheten gäller endast i Club60 och spelas mellan 14 – 15.

Onsdagsuppdrag från chattvärdarna

Mellan 19 – 21 varje onsdag skrivs uppdrag ut från värdarna i chatten. Utför uppdragen och få möjligheten att vinna extra pengar till ditt spelkonto. Samtidigt är legendaren Arne Weise och chattar med spelarna då och då hos MamaMia Bingo. Arne fyller 80 år på söndag och under onsdagen idag mellan 17-18:30 sitter han i chatten och har frågesport. Fyra vinster kommer delas ut tillsammans med ett jumbopris. Ett svar per person och fråga och stava korrekt!

Lycka till!

Läs mer om MamaMia Bingo