• 99 free spins
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Paf
  • Chattävlingar
  • Unika spel
  • Casino, betting & poker
Viktig information! Observera att denna nyhet är skriven innan Sverige fick en ny spelreglering den 1 januari 2019. Informationen i nyheten kan därför vara daterad. Vi rekommenderar dig istället att besöka våra aktuella nyheter och kampanjer.

På fredag är det Sveriges stora kalasdag, midsommar! Det firar givetvis bingorummen stort. Hos Mamamia Bingo får du en Midsommarbonus som innebär upp till 100 % bonus på insättningen upp till 300 kr förutsatt att du sätter in pengarna någon gång under midsommarafton. Din bonus kommer automatiskt in på ditt spelkonto när du omsatt ditt insatta belopp en gång.

Samtidigt bjuder också bolaget upp till en stor Midsommarfest! Fira midsommar med dina bingovänner i chatten från klockan 17:00 där det kommer sjungas midsommarsånger, dans kring stången och en och annan snapsvisa. Festen håller på till midnatt.

Om du vill tävla mer så finns det mer att välja på. I Pengachansen så är det pengaregn på fredagar. Olika belopp lottas ut kontant och du kan direkt plocka ut pengarna för att använda dem om du skulle vinna. Pengachansen pågår mellan 18 – 00 under fredagen och du kommer få reda på om du vinner i god tid innan tävlingen är över. Tänk på att du måste ha gjort en insättning under dagen för att kunna deltaga i den här tävlingen!

Glad midsommar!

Läs mer om Mamamia Bingo

Sara Isaksson - Skribent

Sara Isaksson

Bingo- & spelexpert
Sara är en erfaren skribent med över ett decenniums erfarenhet inom spelbranschen. Med fokus på bingo och andra spelrelaterade ämnen skriver hon artiklar, recensioner och nyheter där målsättningen är att ge läsarna de verktyg de behöver för att optimera sin spelupplevelse och fatta välgrundade beslut. Hon finner det särskilt spännande att följa spelbranschens utveckling och att upptäcka nya spel.