• 99 free spins
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Paf
  • Chattävlingar
  • Unika spel
  • Casino, betting & poker

Bingoträff med Miljonlotteriet

Miljonlotteriet planerar att lysa upp höstmörkret med en bingoträff där bingo, lunch och shopping på Gekås i Ullared står på programmet. Skulle du vilja vara med? Då kan du anmäla ditt intresse till Miljonlotteriet.

Höstens bingoträff äger rum den 17 oktober. Att delta kostar 100 kr per person och i avgiften ingår resa tur och retur från Göteborg till Gekås samt lunch tillsammans med bingovännerna på Miljonlotteriet. Det kommer bli en heldag med shopping, bingo, lunch och gemenskap att se fram emot i höst.

Anmäl intresse för bingoträffen

Är du intresserad av att följa med på bingoträffen behöver du som sagt anmäla ditt intresse. Detta gör du genom att skicka ett mail med ditt namn och kundnummer till bingo@miljonlotteriet.se. Ange också ifall du vill ta med en vän eller partner till träffen. Intresseanmälan är inte bindande.

Gemenskap och spännande chattävlingar i bingon online

Är du intresserad av gemenskap och bingo behöver du dock inte vänta ända till i höst. Hos Miljonlotteriet arrangeras bingo på nätet året runt, dygnet runt. De har flera olika bingospel där du kan spela om fina priser och chatta med andra spelare. Under vissa tider finns också chattvärdar på plats med spännande tävlingar där du kan vinna extra priser.

Just den här veckan kan chattvärdarna dyka upp med tävlingar där du kan vinna blomstercheckar värda 100 kr. Om man vinner får man även ge bort en blomstercheck värd 50 kr till en bingovän. Tävlingarna arrangeras i bingorum 1. Kolla in chattschemat för att se mellan vilka tider tävlingarna med blomstercheckar kan dyka upp. I chattschemat kan du även se tider för övriga tävlingar som anordnas av chattvärdarna vid sidan av bingon.

För att kunna spela bingo och delta i chattävlingarna behöver du förstås ha ett spelkonto hos Miljonlotteriet. Om du inte har ett kan du öppna ett konto med din bankidentifikation. Det går både snabbt och smidigt.

Sara Isaksson - Skribent

Sara Isaksson

Bingo- & spelexpert
Sara är en erfaren skribent med över ett decenniums erfarenhet inom spelbranschen. Med fokus på bingo och andra spelrelaterade ämnen skriver hon artiklar, recensioner och nyheter där målsättningen är att ge läsarna de verktyg de behöver för att optimera sin spelupplevelse och fatta välgrundade beslut. Hon finner det särskilt spännande att följa spelbranschens utveckling och att upptäcka nya spel.