• Sveriges nyaste bingo
  • Chattvärdar, tävlingar & gemenskap
  • Säkert spelande & trygg betalning
En bild på en medaljongtapet i grönt och beige. Framför syns en rund vit cirkel där det står "Jubileumspromenad" Högre upp i högra hörnet finns en pratbubbla med texten "Vinn 200 kr"

I år fyller Miljonlotteriet 60 år och detta uppmärksammas självklart i bingon. Varje dag mellan klockan 13-16 den här veckan kan du logga in i bingon och delta i en nostalgisk tipspromenad och vara med och tävla om finfina priser. I dag måndag sker dock tipspromenaden lite senare, klockan 18-22 är det som gäller för dagens tävling.

Tipspromenaden består av fyra frågor med 1×2-svar. Frågorna ställs av chattvärden i chattrum 1 mellan klockan 13-16 varje dag. När du klurat ut de rätta svaren mailar du snabbt in din tipsrad tillsammans med ditt nickname till Miljonlotteriet. De kommer sedan dra tre vinnare som belönas med en valfri varuvinst värd 200 kr.

Tänk på att man bara får skicka in ett svar per tävling och att man som mest kan vinna en gång per vecka.

Totalt ska priser till ett värde av 4200 kr lottas ut under veckan.

En sidotävling

Tipspromenaden är en extra tävling som arrangeras i chatten vid sidan av själva bingospelet. Så bingo kommer arrangeras precis som vanligt under kampanjen. Det kommer också dyka upp andra chattävlingar i bingon under veckan. Miljonlotteriet har ett chattschema som du kan kolla in om du är nyfiken på vad som kommer hända i chatten de kommande dagarna.

Pottraketen

Hos Miljonlotteriet finns en nyhet som kallas för Pottraketen. Det är en slumpmässig vinstraket som kan dyka upp i vilken spelomgång som helst i spelen Zoobaloo bingo och Juveljakten. När Pottraketen kommer farande kan den öka på värdet på radvinsten. På så sätt blir spelomgångarna ännu mer spännande.

Du hittar mer information om hur Pottraketen fungerar på Miljonlotteriets hemsida.

Spela ansvarsfullt

Som alltid vill vi uppmuntra dig som läsare att spela ansvarsfullt. Spela inte för mer pengar än du tänkt, försök inte vinna tillbaka pengar som du förlorat och ta pauser i spelandet. Detta är bara några av alla råd som att spela ansvarsfullt. I vår artikel om ansvarsfullt spel kan du läsa fler.

  • Sveriges nyaste bingo
  • Chattvärdar, tävlingar & gemenskap
  • Säkert spelande & trygg betalning
Sara Isaksson - Skribent

Sara Isaksson

Bingo- & spelexpert
Sara är en erfaren skribent med över ett decenniums erfarenhet inom spelbranschen. Med fokus på bingo och andra spelrelaterade ämnen skriver hon artiklar, recensioner och nyheter där målsättningen är att ge läsarna de verktyg de behöver för att optimera sin spelupplevelse och fatta välgrundade beslut. Hon finner det särskilt spännande att följa spelbranschens utveckling och att upptäcka nya spel.