• Sveriges nyaste bingo
  • Chattvärdar, tävlingar & gemenskap
  • Säkert spelande & trygg betalning

Bingo kompletterar Miljonlotteriet produktportfölj och gör att våra kunder kan erbjuda spelarna en överlägsen spelupplevelse i en säker och reglerad miljö. Miljonlotteriet erbjuder sedan tidigare sina kunder prenumerationsspel via fysisk distribution och säljer ca 200,000 prenumerationer per månad.

NYX Bingo och lotteriplattform kommer att integreras i Miljonlotteriet nätverk och kommer att erbjudas Miljonlotteriet kunder från årsskiftet och framåt. Spelaren behöver inte ladda ner spelen till sin dator, utan kan spela direkt.

”Miljonlotteriet är en strategiskt viktig partner för oss och vi är extremt nöjda med att de väljer NYX som samarbetspartner i sin satsning”, säger Staffan Lindgren, VD NYX Interactive.

Miljonlotteriet har valt en produkt som idag är betraktad som världsledande och där Miljonlotteriet´s målgrupp snabbt kan fortsätta bygga sin redan idag starka relation med organisationen.

”Bingo och interaktiva skraplotter kompletterar vårt erbjudande av attraktiva, användarvänliga och säkra tjänster inom digital underhållning. Dessutom gör de nya spelen att våra kunder kan erbjudas ny och säker underhållning”, säger Ludwig Alholt, VD Miljonlotteriet .