• Sveriges nyaste bingo
  • Chattvärdar, tävlingar & gemenskap
  • Säkert spelande & trygg betalning
Logga Miljonmorgon

Måndagsmornar är förmodligen långt ifrån veckans höjdpunkt för de flesta. Snarare tvärtom. Nu satsar Miljonlotteriet på att göra dem lite roligare med ett nytt lotteri som de döpt till Miljonmorgon där du har chans att vinna en miljon kronor varje måndagsmorgon.

Klockan 7:00 varje måndag är det dragning i Miljonmorgon. Allt från kontanter till upplevelser kan lottas ut och högvinsten är som sagt hela 1 miljon kronor i kontanter. Du deltar i dragningen genom att välja en morgonemoji med tillhörande slumpmässig lottorad som du vill tävla med under fyra måndagsdragningar. Det kostar 160 kr att vara med vilket blir 40 kr per dragning.

Skulle du ha turen att vinna med din morgonemoji kommer pengarna att sättas in på ditt konto direkt. Har du vunnit ett presentkort på en upplevelse så blir du kontaktad av Miljonlotteriet med instruktioner om hur du ska gå till väga för att ta del av din vinst.

Går du lottlös ur måndagsdragningen behöver du inte hänga läpp. Din lott registreras då automatiskt i extradragningen pengaregnet som anordnas varje onsdag. Är turen framme och just din emoji dras vinner du 500 kr.

Nya bingospel

Miljonlotteriet har inte bara ett nytt lotteri. De har också nya bingospel på sajten. Bokstavsbingo och Blixtbingo är två av de nya spelen som dyker upp i bingon. I bokstavsbingon gäller det att bli den som först prickar in ett M på brickan. Passande för ett spelbolag vars namn börjar på M.

I blixtbingon är det snabba puckar som gäller. Här kan man starta spelet när bara fyra brickor sålts i omgången. Så det är fullt möjligt att spela på tu man hand med någon annan. I bägge bingospelen finns chans att vinna en jackpott.

Brickorna i bokstavsbingon kostar 8 kr och i blixtbingon kostar de 9 kr.

Mer info hos Miljonlotteriet

Du hittar mer information om både bingospelen och morgonmiljonen på Miljonlotteriets sajt. Du kan bland annat ta del av vinstplanen för Morgonmiljonen på deras hemsida.

  • Sveriges nyaste bingo
  • Chattvärdar, tävlingar & gemenskap
  • Säkert spelande & trygg betalning
Sara Isaksson - Skribent

Sara Isaksson

Bingo- & spelexpert
Sara är en erfaren skribent med över ett decenniums erfarenhet inom spelbranschen. Med fokus på bingo och andra spelrelaterade ämnen skriver hon artiklar, recensioner och nyheter där målsättningen är att ge läsarna de verktyg de behöver för att optimera sin spelupplevelse och fatta välgrundade beslut. Hon finner det särskilt spännande att följa spelbranschens utveckling och att upptäcka nya spel.