• 100% upp till 1000 kr
  • Bonusen måste omsättas 35x
  • Läs mer om Bingo.com
  • Kul bingo
  • Massor av casinospel
  • Smidig registrering
Viktig information! Observera att denna nyhet är skriven innan Sverige fick en ny spelreglering den 1 januari 2019. Informationen i nyheten kan därför vara daterad. Vi rekommenderar dig istället att besöka våra aktuella nyheter och kampanjer.

Få en extra spelslant på dina insättningar! Sätt in upp till 500 kr, få 50% i onsdagsbonus.

Dessutom – Chattspel med fem vinnare i Club60! Det är roligare att spela när det är fler som vinner! Idag spelar vi därför chattspel med fem vinnare i alla spel mellan kl. 15:00-16:00 i Club60. Oavsett vilket chattspel chattvärden startar är det alltså fem pristagare som gäller.

Dessutom – Supertravet i Club60! Att travet och givetvis supertravet är ett av de populäraste chattspelen på MamaMia råder det inga tvivel om. Vi smörjer därför selen och pumpar däcken till sulkyn denna måndag. Det blir supertravet i alla spel mellan kl. 19:00-20:00 & 21:00-22:00 i Club60. Må bäste kusk vinna!

Besök MamamiaBingo och ta del av onsdagsbonusen!

Sara Isaksson - Skribent

Sara Isaksson

Bingo- & spelexpert
Sara är en erfaren skribent med över ett decenniums erfarenhet inom spelbranschen. Med fokus på bingo och andra spelrelaterade ämnen skriver hon artiklar, recensioner och nyheter där målsättningen är att ge läsarna de verktyg de behöver för att optimera sin spelupplevelse och fatta välgrundade beslut. Hon finner det särskilt spännande att följa spelbranschens utveckling och att upptäcka nya spel.