• Sveriges nyaste bingo
  • Chattvärdar, tävlingar & gemenskap
  • Säkert spelande & trygg betalning
Viktig information! Observera att denna nyhet är skriven innan Sverige fick en ny spelreglering den 1 januari 2019. Informationen i nyheten kan därför vara daterad. Vi rekommenderar dig istället att besöka våra aktuella nyheter och kampanjer.

Betsson Bingo tänker inte låta påsken gå förbi obemärkt utan bjuder upp till specialanpassade påskspel till sina bingospelare. Det kommer bland annat vara en fin jackpot på hela 25 000 kronor tillsammans med att spelet kryddas med ytterligare 1000 kronor mellan den 25 mars och 6 april. Få bingo på 46 bolldrag som spelas slumpmässigt över hela dygnet för att ta hem vinsten och ha chans på jackpotten!

Är du godissugen? Då är Betsson Bingo helt klart något för dig.Alla som spelar 100 bingobrickor inom tidsintervallet kan vinna 5 kg godis. Lottningen görs mellan den 6:e och 15 paril och kommer kontaktas via e-post.

Dessutom körs en kampanj med skraplotter där du har chansen att vinna två stycken helt gratis till ett värde av 50 kronor stycket. Sätt in pengar på minst 300 kronor under perioden så får du en värdekod mailad till dig till lotterna.

Lycka till!

Läs mer om Betsson Bingo

Sara Isaksson - Skribent

Sara Isaksson

Bingo- & spelexpert
Sara är en erfaren skribent med över ett decenniums erfarenhet inom spelbranschen. Med fokus på bingo och andra spelrelaterade ämnen skriver hon artiklar, recensioner och nyheter där målsättningen är att ge läsarna de verktyg de behöver för att optimera sin spelupplevelse och fatta välgrundade beslut. Hon finner det särskilt spännande att följa spelbranschens utveckling och att upptäcka nya spel.