• 100% upp till 1000 kr
  • Bonusen måste omsättas 35x
  • Läs mer om Bingo.com
  • Kul bingo
  • Massor av casinospel
  • Smidig registrering
Viktig information! Observera att denna nyhet är skriven innan Sverige fick en ny spelreglering den 1 januari 2019. Informationen i nyheten kan därför vara daterad. Vi rekommenderar dig istället att besöka våra aktuella nyheter och kampanjer.

Påsken närmar sig med stormsteg och Bingon.com har passat på med att ladda upp med fina bonuserbjudanden och spel. Under påsken, det vill säga mellan långfredagen den 2 april till annandag påsk den 5 april, får du 25 % bonus extra på dina insättningar som görs utöver de vanliga insättningarna som finns. Det finns inga satsningskrav på den här bonusen vilket är mycket bra.

Det kommer dessutom vara äggjakt i forumet och de som lyckas hitta några ägg skall svara på en fråga och får vid rätt svar 1000 poäng. Samtidigt finns nya och roliga chatspel med påskteman som kommer snurra hela påskhelgen vilket gör att det bara är att hålla utkik och hoppa på dem när de börjar!

Lycka till.

Läs mer om Bingon.com

Sara Isaksson - Skribent

Sara Isaksson

Bingo- & spelexpert
Sara är en erfaren skribent med över ett decenniums erfarenhet inom spelbranschen. Med fokus på bingo och andra spelrelaterade ämnen skriver hon artiklar, recensioner och nyheter där målsättningen är att ge läsarna de verktyg de behöver för att optimera sin spelupplevelse och fatta välgrundade beslut. Hon finner det särskilt spännande att följa spelbranschens utveckling och att upptäcka nya spel.