• Sveriges nyaste bingo
  • Chattvärdar, tävlingar & gemenskap
  • Säkert spelande & trygg betalning
Viktig information! Observera att denna nyhet är skriven innan Sverige fick en ny spelreglering den 1 januari 2019. Informationen i nyheten kan därför vara daterad. Vi rekommenderar dig istället att besöka våra aktuella nyheter och kampanjer.

Det händer alltid saker hos MamaMia, så även denna vecka! Onsdagen bjuder exempelvis på en insättningsbonus på 50% upp till 250 kronor. Samma dag kan du gå en minitipsrunda och bli en av tre spelare som belönas med spelpengar. Om du gillar att svara på frågor ska du heller inte missa torsdagens frågesport med Arne Weisse. Även helgen bjuder på kampanjer, till exempel får du 100 kr i bonus på en insättning på fredan och möjligheten att delta i det nya chatteventet fredadgskulorna med chans till extra spelpengar. På söndag är det sedan dags för en härlig Myskväll i TRIO.

Detta är bara några av de aktiviteter som händer hos MamaMia under veckan. Du hittar ännu fler roliga spel och kampanjer när du besöker MamaMia och läser veckobrevet.

Sara Isaksson - Skribent

Sara Isaksson

Bingo- & spelexpert
Sara är en erfaren skribent med över ett decenniums erfarenhet inom spelbranschen. Med fokus på bingo och andra spelrelaterade ämnen skriver hon artiklar, recensioner och nyheter där målsättningen är att ge läsarna de verktyg de behöver för att optimera sin spelupplevelse och fatta välgrundade beslut. Hon finner det särskilt spännande att följa spelbranschens utveckling och att upptäcka nya spel.