• 99 free spins
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Paf
  • Chattävlingar
  • Unika spel
  • Casino, betting & poker
Viktig information! Observera att denna nyhet är skriven innan Sverige fick en ny spelreglering den 1 januari 2019. Informationen i nyheten kan därför vara daterad. Vi rekommenderar dig istället att besöka våra aktuella nyheter och kampanjer.

Roll On med Bingo.com och tävla om riktigt härliga priser! 25 000 kronor ligger i potten och väntar på att få delas ut till några lyckliga vinnare! Den med mest poäng när turneringen är över får förstapriset – hela 10 000 kronor!

För att ha en chans på förstapriset, och de andra priserna, så ska du samla ihop så många poäng du kan. Varje vinnande bingorad ger dig ett poäng – 1 rad, 2 rader, 3 rader, 4 rader och full bricka. Vanliga turneringar hade slutat där, och inte gett mer än en full bricka. Men det här är ingen vanlig turnering – det är en roll-on turnering! Roll On 1 ger dig tre poäng, liksom Roll On 2 och Roll On 3. 1-ToGo och 2-ToGo ger dig hela fem poäng, så du kan flyga upp i topplistan!

De 30 bästa spelarna får dela på potten som ligger på 25 000 kronor, men bara en kan få förstapriset på 10 000 kronor! Du hittar Roll On-spelen i spelschemat i bingolobbyn, det är de med en liten cirkel med två pilar bredvid sig. Varje onsdag, fredag och söndag mellan kl 20 och 23 är det dessutom extra RollOn-spel, så du kan samla lite extra poäng. Utmaningen tar slut den 5e oktober – så se till att gå in på Bingo.com och samla ihop så många poäng som möjligt tills dess!

Till Bingo.com ->

Sara Isaksson - Skribent

Sara Isaksson

Bingo- & spelexpert
Sara är en erfaren skribent med över ett decenniums erfarenhet inom spelbranschen. Med fokus på bingo och andra spelrelaterade ämnen skriver hon artiklar, recensioner och nyheter där målsättningen är att ge läsarna de verktyg de behöver för att optimera sin spelupplevelse och fatta välgrundade beslut. Hon finner det särskilt spännande att följa spelbranschens utveckling och att upptäcka nya spel.